Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van!Zsoltbarca írta:Sziasztok!!
Kb fél éve nem írtam a fórumon de minden nap olvasom!Néha megdöbbenve néztem,olvastam azt amit egyesek írtak Ronaldinhoról!!
Mindig egy dolog jutott eszsembe,az elmult két év és amit ezalatt a Barcaért tett!És eljött a tegnap este és lám egyedül szerzett nekünk 3 nagyon értékes pontot!!Fantasztikus volt és én ebben biztos voltam hogy eljön még az az idő amikor ő így játszik!!Gratulálok neki!!Szive a Barcáért dobog!!
Egy dolgot szeretnék kérni azok az emberek írjanak és mondják el a véleményüket akik eddig ócsárolták őt elfeledve mindazt amit értünk tett eddig!!Üdv mindenkinek!!
Hajrá Barca
Sharkinho írta:Hát valamit biztos fog csinálni. Pl. lélegzik
hülyeeeeSharkinho írta:Hát valamit biztos fog csinálni. Pl. lélegzik
1:37 körül kapott egy passzt. Na sztem mostanában azért nem idult volna elTibi1982 írta:http://www.youtube.com/watch?v=cVuGvbDY ... ed&search=
akárhányszor látom, kiráz a hideg!
Én is hasonlókat remélekMr. Master írta:http://www.youtube.com/watch?v=OeOfuqVK ... ed&search=
Azért akad itt is varázslat bővin.. Remélem ezt még megsokzorozzák a srácok!
Eddig is csinált valamit,csak az a baj,h nem annyit,amit megszoktunk tőleGame90 írta:Mr. Master videója nagyon jó![]()
Remélem ma már csinál valamit a Zaragoza ellen. Mert ezt a meccset (is) hozni kéne
Bár ugy lenne!de sztem nem naon fog villogni...sajnosLos Banditos írta:
Ronnie ma 100 hogy összeszivatja a Zara védőit néhányszor.[/color]
Ez a fejpánt eléggé nevetséges...LG!Nézd meg a házi asziszt és góllövőlista tabellát és nézs meg ki vezeti.LG írta:Gondolj csak bele: Semmi hajtás, semmi védekezés, a trükköket se látni mostanában a meccseken, szabadrugások kapu irányát véletlenül se találná el. Helyette: Szinészkedés, reklamálás, vigyorgás, fejpántwindu írta:azért ez így egy kicsit erősLG írta:Sajnos mostanába ez a csapat semmit sem érne
Gondolj csak bele: Semmi hajtás, semmi védekezés, a trükköket se látni mostanában a meccseken, szabadrugások kapu irányát véletlenül se találná el. Helyette: Szinészkedés, reklamálás, vigyorgás, fejpántwindu írta:azért ez így egy kicsit erősLG írta:Sajnos mostanába ez a csapat semmit sem érne