Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen,nem kevés igazság van benne,csakhát mi szurkolók mindig bízunk a csodában,de a magyar focit régóta elkerüli,mert mostanában csak az segíthetett volna,h kijussunk 1 világversenyre...Game90 írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=36449
Bozsik interjú
Nagy László: - Komoly mentális bajok vannak, de a legfőbb gond mégis az, hogy a konkrét labdarúgótudás is nagyon hiányos. Magyarországon a felnőtt NB I-es játékosokat is folyamatosan tanítani kell olyan dolgokra, amit már jóval korábban el kellett volna sajátítaniuk. Amíg ez a helyzet, teljesen mindegy, ki lesz a kapitány.
Akkor én is licitálokBarcaforever írta:Farkas Balázs meg Nyíregyen a Széchenyiben volt kolis.barca99 írta:Sipi évfolyamtársam volt középsuliban, már akkoriban is nagyon jól játszott. Egyszer még sulibajnokságban is ő volt a légiósunk... nyertünk is...![]()
Én meg Németh Krisztiánnal jártam egy ált.iskolábaBarcaforever írta:Farkas Balázs meg Nyíregyen a Széchenyiben volt kolis.barca99 írta:Sipi évfolyamtársam volt középsuliban, már akkoriban is nagyon jól játszott. Egyszer még sulibajnokságban is ő volt a légiósunk... nyertünk is...![]()
Farkas Balázs meg Nyíregyen a Széchenyiben volt kolis.barca99 írta:Sipi évfolyamtársam volt középsuliban, már akkoriban is nagyon jól játszott. Egyszer még sulibajnokságban is ő volt a légiósunk... nyertünk is...
Azta irigyellek...barca99 írta:Sipi évfolyamtársam volt középsuliban, már akkoriban is nagyon jól játszott. Egyszer még sulibajnokságban is ő volt a légiósunk... nyertünk is...
Igenbarca99 írta:Srácok, nem tudja vki, az U19-es csapatban a jobb bekk az a Sipos Tamás, aki a Szpariban játszik?
Hátha nem is az egéssz csapattal,de sokakat ki kellene próbálni,és be kellene építeni a felnőtt csapatbaBalika Gaucho írta:Várhida játszon az U19es csapattal és 3-4 év múlva már jó lessz![]()
Game90 írta:Az U-19es válogatott fantasztikus3. meccsen 4-1 Örményország ellen.
A magyar csapat egyébként a következő összeállításban játszott: Esterházy Mátyás - Sipos Tamás, Pintér Ádám, Tóth Imre, Vadnai Dániel (Mészáros Márk, a 16. percben) - Filkor Attila, Nagy Sándor, Gyömbér Gábor - Stieber Zoltán - Farkas Balázs (Dudás Ádám, a 71. percben), Németh Krisztián (Úr László, a 84. percben).
Németh 7 gólt lőtt 3 meccsen és gólkirály lett![]()
Grat a fiúknak![]()
![]()
Az lenne,de szerintem a fiatalok tekintetében von párhuzamot,ha persze Várhidi sem viszi fel őket a nagycsapatbavisca el barca írta:azért elég meredek bozsikot meg a varhidit osszehaolitani...vagy nem?Enrique írta:Mégegy betokosodott agyú, bemohásodott seggű, ősrégi magyar edző...
Bravó.
Ha ő sem viszi fel a fiatalokat, felesleges volt Bozsiknak lemondania...
azért elég meredek bozsikot meg a varhidit osszehaolitani...vagy nem?Enrique írta:Mégegy betokosodott agyú, bemohásodott seggű, ősrégi magyar edző...
Bravó.
Ha ő sem viszi fel a fiatalokat, felesleges volt Bozsiknak lemondania...