Vagy lehet, hogy messibarca@msn.com. Nekem a jelszavai is megvan ha kell: barcelonaFiginho írta:Tuti,hogy ez az?
Fogadok, hogy lesz olyan hülye aki még fel is veszi
Jók ezek a figurák
www.focistafigurak.hubarca99 írta:Nem tudjátok hogy az alábbi oldalon található figurákat lehet itthon is kapni?
http://homepage2.nifty.com/corinthian/c ... 2pack.html
barca99 írta:Firefox userek!
Két böngésző lehet egyszerre a gépemen? Most IE-em van, amit váltani akarok Firefoxra, viszont szeretném ha megmaradna az IE is "vésztartaléknak" (pl. ha nem tetszik a "róka"...).
Hello! Az lehet a gond hogy két mappa van a gépezeteden és az egyikben nincs szám és nem az van megnyitva a lejátszon! Nekem is egyszer ez volt a gond, mondjuk az mp4 lejátszó, de nem tom hogy a 3-on is lehet mappákba osztaniozsimiki írta:Sziasztok!
Lenne 1problémám:
Nos, mint ahogy eddig 1000 szer,tegnap is akartam pár újjabb számot tenni az Mp3 lejátszómra,ugyanúgy csatlakoztattam is(), letöröltem róla pár régebbit,és feltettem az újakat...biztonságosan eltávolítottam
,és kiírja,h NO MUSIC
![]()
![]()
![]()
![]()
Visszatettem,megnyitottam,és rajt volt minden,le is tudtam ott játszani az összeset,kivettem,ismét kiírta,h nem talál zenét....pedig mp3kat tettem fel,nem wma-t vagy egyéb formátumot![]()
Valakinek van sejtése róla,h mi lehet a gond![]()
Vagy mehet a levesbe![]()
![]()