Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Néztem németen élőben, párhuzamos közvetítés,óriási drámaLG írta:Hajrá SchalkeUgy látxik, h a riválisok is botladoznak azért. De pont ezért 1re szorosabb az egész bajnokság, kb. 5 csapat is esélyes a bajnoki cimre. Pár éve volt h sokáig a Herta vezetett, aztán kipukkadt, és a Schalke meg a Bájern vivott nagy csatát, és mikor már ünnepelt a Schalke, akkor az uccso pilantban szabibol berakott 1 golt a bájern, és megynyerte a ligát. Azota szurkolok a Schalkenak. És a bajnokság azota nem volt ilyen jo, mint most

Áá ez nem igazozsimiki írta:![]()
Leverkusen-Bayern 2-3 ,úgy h a hazaiak a 80.percben szereztek 2-1 es vezetést,de a 83.ban Demichelis,majd a 86. Pizarro szerzett gólt a Münchennek![]()
Schalke 4-0ra nyert

Nem,annak volt kicsi esélye,h hazai pályán kisz*pnak Husztiéktól,de a Leverkusen nem gyenge csapat,főleg otthon nemGame90 írta:Pedig ezt a meccset hoznia kellett volna a Werdernek főleg hazai pályán. De hát ők sem tökéletesek![]()
Remélem, hogy a Bayern kikap majd (bár ennek kicsi az esélye)

Ez így duplaöröm számomraGame90 írta:Kikapott a Bayern![]()
Huszti mostanában jól játszik. Grat a gólért.

Jaja Grat mindkettőnekHAnonymus írta:Huszti papa megverte a Bayernt, örüljetek örvendjetek! Még sose nyert a Hannover Münchenben, és így elkerültek a kiesőzónából, király!
... Ja, most nézem, Szabics is gólt lőtt, de ki is kaptak, meg utolsó előttiek...
Ez egy nagyon jó kérdés!Game90 írta:Nekem csak az a fontos, hogy ne a Bayern nyerjenA Werder essen ki a BL-ben
és így jobban tud összpontosítani a bajnokságra
Mi lehet a Hamburggal?

Tényleg Stuttgart....LG írta:Pont ezt irtam, h ha ilyen zakok becsusznak mint a stutgart elleni hármas, akkor semmi esélyünk.

Hát szerintem nem lesz Schalke bajnok idén,az tuti! Nincs kiegyenlített teljesítménye! Sokszor botlanak...LG írta:Sajnos. De nem ez a 2-2 rossz, hanem a multkori 0-3.Sajnos amig ilyen meccseink vannak, addig nem érdemes liga győzelemről bexélni, de elméletileg semmi sincs veszve

Első félidőben eldönthette volna a Schalke a meccset 2-0 után is voltak ziccereik,de nem tetteLG írta:Ma rangadoHajrá Schalke
![]()

Na Werder 1-1 játszottozsimiki írta:Werder leixelt otthon a Cottbus ellen![]()
1-1
Hertha viszont 2-1 re győzőtt a Nürnberg ellen...