Na végre, már korábban is akartam írni, de délelőtt nem jött be nekem az oldal.
Szóval, még mindig nem hiszem el, h nem nyertünk. Ilyen gólt a hosszabbításban egyszerűen nem szabad kapni. Nem lehet megengedni, h amikor már csak 2-3 perc van hátra, ilyen szabadon bárki beívelhesse a labdát (Essien), ott az üres embert talál (Terryt, mert Edmilson lemaradt), aki visszafejeli a szintén üres játékosnak (Drogba), aki azért üres, mert az őt fogó Edmilsonnak kellett kiváltania Terryre.
A másik, egyszerűen amikor elkapjuk a fonalat és egyértelműen jobbak vagyunk az ellenfélnél, akkor nem szabad leengedni, mert már úgyis vezetünk, hanem igenis akkor kell még jobban meghajtani és beszorítani az ellenfelet. A meddő mezőnyfölénnyel nem megyünk semmire. A játék képe alapján szinte hihetetlen, h a cselszki többet lőtt kapura.
Amúgy tényleg nagyon dúrvák voltak (

még jobban megutáltam a cselszkit). Furcsa, egyikőtök sem említette Carvalho alattomos szabálytalanságát, amikor combon talpalta Decót. (az ismétlésen a labdát nem lehetett látni).
Összességében csalódott vagyok az eredmény miatt, ugyanakkor valóban nagy pozitívum, h újra nagyon jól játszott az egész CSAPAT. Sztem Motta, Edmilson, Zambrotta is jól játszott. Guddynak nem volt könnyű dolga, de jól mozgott labda nélkül, amivel elvitte a védőket a többiek elől, üres területeket nyitva. Valdes is jól védett, Lampard gólja miatt egyáltalán nem hibáztatom, az egy zseniális és váratlan lövés volt, nem lehetett rá számítani.
Tehát a Barçával kapcsolatban mindennel elégedett vagyok, az eredménnyel, Farinával és a cselszki durvaságaival viszont nem.