Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem szabad nekünk azzal a meccsel törődni,csak a mi két meccsünkkel,ha azok megvannak,akkor NO PROBLEMLG írta:A Bremennel utoljára játxuk. Es a cselzi miért erőltetné ellenük, ilyen nyilatkozatok utánRivaldo #10 írta:De ha így játszik a csapat sztem a Werder is +lesz bár az kemény mecs lesz ,de nemhiszem ,h a Werder utánna +verné a ChelseatSharkinho írta:Ez neked laza továbbjutás A következő két meccsen muszáj győznünk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Ez azér nem olyan laza.
Van rá esély,de majd esetleg a legjobb 8 között,azaz a 4ed döntőben futhatunk velük össze...alföldi zoltán írta:Terry es a Portgal mester azt modta amit mondania kellett(hogy szakadjanak meg)De hat ez van.Mar eleg sokszor keveredtem majdnem verekedesbe portugalokkal mert az mertem mondani, hogy utalom chelseait es a muringyot.Tovabb fogunk jutni es nem tudom van e ra lehetoseg, hogy ujra osszekeruljunk egyenes kieseses szakaszban ha igen akkor ott visszavagni az lenne a legszebb ajandek.
A Bremennel utoljára játxuk. Es a cselzi miért erőltetné ellenük, ilyen nyilatkozatok utánRivaldo #10 írta:De ha így játszik a csapat sztem a Werder is +lesz bár az kemény mecs lesz ,de nemhiszem ,h a Werder utánna +verné a ChelseatSharkinho írta:Ez neked laza továbbjutás A következő két meccsen muszáj győznünk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Ez azér nem olyan laza.
De ha így játszik a csapat sztem a Werder is +lesz bár az kemény mecs lesz ,de nemhiszem ,h a Werder utánna +verné a ChelseatSharkinho írta:Ez neked laza továbbjutás A következő két meccsen muszáj győznünk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Ez azér nem olyan laza.
Azért ez így elég kétértelműbarcaftcfan írta:Mi már megnyertük tavaly a BL-t!
A Chelsea csak álmodozhat róla! Reméljük, nem sokáig!
nem hülyeség amit mondasz nagyon nem..!Krojf írta:Gyermekeim!
Semmi más nem történik, minthogy mesterségesen, boszorkánykonyhában
elkészült az a főzet, amit ilyenkor mindig lenyomnak a mi egyszerű
torkunkon. Valamiről beszélni kell, kell a téma a sajtónak, kell egy
kevés feszültség a mi kis szurkolói lelkünknek, valamint a bulvárosoknak
is kell a kajánakvaló.
Még talán az is elképzelhető, hogy Mourinho egyébként végtelenül
tiszteli Franket, de megmondták neki fentről, hogy "valami showt kérünk!".
Az egész mai nemzetközi foci egy nagy színpad, melynek két legelitebb
színésze Európában a Barca és a Chelsea.
Még szép, hogy "nagyjelenet" lesz belőle, ha egy színpadra kerülnek!
Annak minden tragikumával és komikumával együtt!
És hát mi kell a népnek? "Panem, et circenses"! Kenyér és cirkusz!
Azt hiszem, a cirkuszt tegnap megkaptuk hiánytalanul.
A kenyérre egy kicsit várnunk kell...
Krojfotok.
teljesen eggyet értek veled és igazad van!!Mental_Theo írta:sokkal jobban sajnálom a tegnapi döntetlent a cselzi ellen,mint a realtól elszenvedett verseséget. a Real-Barca meccsen foci volt,nem a játékosok lerugdsása, de amit az angolok műveltek az undorító.
Jajaja 3évvel ezelött vhogy nemvolt ennyi cselzi fan...farina meg remélem megkapta a yacht-ját abramovicstól és nem repülővel kellett hazaennie szegénynek...Sry az OFF-olásértRonal.10 írta:amugy vannak Magyarországon Chelsea drukkerek??
Divat drukkerek.... akik leragadtak a szánalom focinál..
Te valami hiperturbo okos lehetsz...Mi ez az általánosítás?Mostantól Eto'ot,Thuramot,Ronaldinhot utálni fogod?Ronal.10 írta: Inentöl kezdve utálom a Négereket
Werder ellen Háborút kell nyernünk,semmi lazaság nincs tényleg ebben!Sharkinho írta:Ez neked laza továbbjutás A következő két meccsen muszáj győznünk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Ez azér nem olyan laza.