Én is hosszassan tudnám itt elemezni a tegnapi meccset, de ti már mindent leírtatok. Összefoglalava a véleményem: A Chelsea-t eddig se szívleltem, de most aztán...

FÚJ! UNDORÍTÓ, és borzasztóan SPORTSZERŰTLENEK!!! A bíróról ne is essék szó, az UEFA helyében soha többé nem engedném meccs közelébe!!! Nevetséges amit művelt...
DE A LÉNYEG - és próbálja mindenki legalább ezt a jót látni az egészben, még ha csalódnunk is kellett az eredményebn - hogy a csapat végre azt mutatta már, amit igazán tud!!! Ronaldinho, Deco nagyszerűen focizott, Messi káprázatos volt, Marquez kő-keményen nyomta... az egész csapat frissen, gyorsan, jól mozgott, szép akciók voltak... CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Persze annyit meg kell említsek, hogy: 1. Gudhjonssen a gólján kívül NULLA, jobbulást neki azért!!! 2. Edmilson és Motta középen harmat gyenge, és pontatlanok. 3. Zambrotta pedig hátul továbbra is gyenge... EZEKEN A HELYEKEN MÉG FEJLŐDNÜNK KELL!!! Hogy hogyan? Nos szerintem: 1. SAVIOLA, 2. Marquez (hátra meg be állandóra Thuram), 3. Belletti!!!