először is: jól játszottunk! két szép gólt lőtt a Barca, ha az elején Ronnie, vagy Xavi belövil azt, mait egyébként bármikor belőne, akkor talán csúnya ruszkiverés is lehetett volna a vége.
a másodk félidő elején nagyon elaludtak a fiúk, mintha Puyol ütközése VV-vel
megzavarta volna az egész csapatot.
nekem az a bosszantó, hogy két olyan gólt kaptunk, ami cirkuszba illene.
az első gólnál nem érdemes hibást keresni ---> lesre állítottak, csak éppen az indult a labdáért, akire nem számítottak. elaludtak.
a második gólt pedig szintén a középpályás töketlenkedésre vezetem vissza.
ez a nyomorult Kalou (asszem) olyan simán szlalomozott át a középpályán, hogy az nevetséges. Drogba pedig azt csinálta, amit Eto'o szokott. berúgta a semmiből.
én azzal nem értek egyet, aki Mottat szidalmazta a tegnapi produktum miatt. azt csinálta, ami a feladata: rombolt, faultolt, de így legalább megállította a ruszkik támadásait.
ezzel szemben viszont Edmilson játékától nem voltam elájulva, Gyula szintén nulla volt.
Puyol és Marquez olyan harmónikusan és olyan magas szinten védekezett, amit már régen láttam, lendületből nem volt szinte londoni támadás. szinte csukott szemmel is tudták, hogy hol a másik.
Brokinak nem sok dolga volt, viszont én Zambrottat dicsérném.
védekezésben kétszer vétett szembeötlő hibát, támadásban pedig a régi Lucara emlékeztetett. csak így tovább! szóval a fanyalgókkal nem értek egyet.
azért ne feledjük, hogy ki ellen játszottunk és az ellenfél láthatóan úgy örült, mintha az életéért játszott volna.
amit egy cselszi ellen le lehet védekezni, azt tegnap megtették a fiúk hátul,
mindkét gól egy kapu előtti kavarodásos szituációból született.
na ezért vagyok bosszús és tartom iagzságtalannak a tegnapi eredményt

na és tegnap az is látszott, hogy egy vezető milyen jellemromboló hatással lehet emberekre. egyszerűen minősíthetetlen mind az ő, mind a játékosainak a stílusa, sportemberi magatartása. mostmár remélem mindenki előtt összeállt a kép a napokban tett nyilatkozatai és az esti meccsel kapcsolatban.
ez egy undorító csúszómászó féreg. drogba, karvallyó és ballack pedig méltó követői. ez az ember annyira irritáló, hogy arra szavakat nem lehet találni, de biztos vagyok benne, hogy vissza fogja kapni az élettől, remélhetőleg az egyenes kiesésbe és remélhetőleg a Barcelonatól!!!
bocs az A0-ért