Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
subinho, meccs közben nyomsz egy esc-et, és a csapatkezezélésre kattintasz, de ne a nyílra a jobbszélén, hanem a közepére, vagy a balszélére! Nekem zöld a fűSubinho írta:segítsetek már lécci! FIFA 07 PC, billentyűvel játszok! hogy lehet cselezni??? hogy tudom elérni, h ne lőjék a játékosok méterekkel fölé a lasztikat??? a régi fifákban lehetett szép lapos gólokat rúgni, most mind fölé megy! ezen kívül meccs közben nem tudok cserélni, mert azt írja ki, h csak akkor cseréhetek, ha irányítok egy csapatot, vagy ilyesmi...hát azzal a csapattal játszom!!!
és még egy: játék közben nektek is barna a fű, vagy csak az én kártyám gyenge (64 Mb ASUS)???
Manager mode-ban csak az átigazolási időszakban lehet eladni, kölcsönadni stb...Tibi1982 írta:kaptam 250pontot, azzal mit lehet csinálni????
Játékost hogy tudok eladni, vagy kölcsönadni, illetve venni?
Nem ér annyit az egészbarca99 írta:Veszel egy modemet a PS2-be (ha az a régi "nagy" fajtád van), aztán bedugod az ADSL-t (min. 512-es) megveszed az eredeti játékot és már játszhatsz is ha jól tudom.Zidane 14 írta:Azt vki nem tudja hogy pontosan hogy lehet a ps2-n a neten játszani.(mert lehet az biztos)
Veszel egy modemet a PS2-be (ha az a régi "nagy" fajtád van), aztán bedugod az ADSL-t (min. 512-es) megveszed az eredeti játékot és már játszhatsz is ha jól tudom.Zidane 14 írta:Azt vki nem tudja hogy pontosan hogy lehet a ps2-n a neten játszani.(mert lehet az biztos)
akkor szokta irni azt az hibaüzetetet ha pl.: gamepaddal vagy és billel akarsz rámemni vagy forditvaTibi1982 írta:Bálint, de meccs közben nem enged cserélni, mert valami olyat ír ki, hogy egy kezelővel, egy csapatot irányíthatok! Közben pedig egy csapatot irányítok! Mégsem enged cserélni