Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem Rijkaard nem látta már értelmét beküldeni a vadállat chelsea védők közé, mint terry, essien, makelele, szétszedték volna...Saviola írta:Hozni kell ezt a meccset,nincs mese..akármi a kezdő,győzni kell..Remélem Saviola több lehetőséget kap holnap,mint az előző Chelsea elleni meccsen..
Ennek inkább örülni kéne mert 1-2 ember összeállitásával...antiimperialista írta:Kár, hogy nem mi állítjuk össze a kezdőcsapatot

A védelemmel és a csatársorral teljesen egyetértek. Viszont kp-n kéne egy igazi védekező ember.Ronal.10 írta:Valdez,Belletti,Puyol,Markez,Sylvinho,Deco,Xavi,Iniesta,Rinho,Saviolla,Messi![]()
![]()
![]()
WINNER TEAM!!
HÚ,hát ez mégnagyob*************Ronal.10 írta:ugy értettem hogy.. 5 védövel nyomjuk!!!

nem hiszem, h most kéne új játékrendszerrel, taktikával kisérletezni.Ronal.10 írta:ugy értettem hogy.. 5 védövel nyomjuk!!!
Lehet, h arra gondolt, h akkor Marquez lenne vkp. De jobb lenne egyértelműen fogalmazni.ozsimiki írta:Te amúgy Képben vagyRonal.10 írta:de lehet hogy Thuramot be kéne csuszantani...Edmilson helyet....![]()
![]()
Thuram középső védő,míg Edmilka vkp..... nem ugyanaz a poszt!