Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na akkor remélem hamarosan Gudi le Savigol beGúnár írta:Már melegít Saviola
én is úgy láttam, hogy Saviola...antiimperialista írta:Jól láttam, hogy Saviola melegít? Vagy a többiek is, csak az előbb a Nyulat mutatták külön?
Mostmár szerintem is lecserélhetné Guddyt,Saviolának is szoknia kellene a társakat,nem lehet végigcsinálni Guddyval ezt a félévet Eto'o nélkülantiimperialista írta:Nem lenne baj Gudjohnsennel, ha Saviola cseréje lenne. Akkor egy szót se szólnék, ha rosszul játszana. De így... Ez luxus!
Ha ennyire okos vagy, csináld helyettem.
Már elnézést, de egy eurobarcás cikkírótól elvárná az ember, hogy tudja azt, hogy balhátvéd nélkül nem is állhat fel egy mai Barcelona! (s mivel sem Zambrotta, sem Gio nem utazott, így csak Sylvinho lehet az)
Lehet azért játszatja a mester ennyit, hogy beilleszkedjen, és összeszokjon a többiekkel.Süny írta:Nagyon látszik, hogy Guddy még nem tudott beilleszkedniGúnár írta:De ennél többet nem lehet a számlájára írni.ozsimiki írta: Az a 11es sem lenne,ha nincs Guddy
Nagyon látszik, hogy Guddy még nem tudott beilleszkedniGúnár írta:De ennél többet nem lehet a számlájára írni.ozsimiki írta:Az a 11es sem lenne,ha nincs GuddyGúnár írta:Lassan ott tartunk, hogy 11-es nélkül nem tudonk nyerni, vagy mi??
Remélem Gudi a szünet után már nem jön vissza.
Ez régebben is így volt! Csak akkor tudtunk előre fele is építkezni... Keveslem a labda nélküli mozgást...haze71 írta:Csak én vagyok, aki teljesen ki van akadva ezen a Barcán? Ki találta ki ezt az antifocit. A középpályások folyton visszapasszolják a labdát a hátvédeknek, azok meg vagy egymás között passzolnak, vagy hosszan és rosszul indítanak, legrosszabb esetben vissza Valdeznek. A 44. percben volt az első olyan támadásunk, amikor mindenki előre fele passzolt. Ez katasztrófális...
De ennél többet nem lehet a számlájára írni.ozsimiki írta:Az a 11es sem lenne,ha nincs GuddyGúnár írta:Lassan ott tartunk, hogy 11-es nélkül nem tudonk nyerni, vagy mi??
Már elnézést, de egy eurobarcás cikkírótól elvárná az ember, hogy tudja azt, hogy balhátvéd nélkül nem is állhat fel egy mai Barcelona! (s mivel sem Zambrotta, sem Gio nem utazott, így csak Sylvinho lehet az)rhynn írta:Valladolidos volt, de egy évet nálunk volt 2 éve kölcsönben, legalábbis az FM szerint.
Kezdőt még összevadászom:
Valdes
Puyol, Belletti, Edmilson, Rafa
Motta
Deco Xavi
Giuly Dinho
Guddy
Ha jól nézem.
Az a 11es sem lenne,ha nincs GuddyGúnár írta:Lassan ott tartunk, hogy 11-es nélkül nem tudonk nyerni, vagy mi??