Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az volt! Mondjuk sasszemű bíró,de annyi baj legyenReplay írta:Na a mostani lassitásból tisztán látszott, hogy 11es volt, gyanús is volt, hogy nem reklamáltak a Recre játékosai.
Lehet, hogy jól játszik, csak én ezt nem tudtam, mert nem látom a meccset.Replay írta:Ronnie sztem jól játszik, több szép mozdulata volt és aktivan részt vesz a játékban.Gúnár írta:Nem hiszem el, hogy nem tudunk már jól játszani.antiimperialista írta:Szerintem nagyon nem játszunk jól, legalábbis amit én láttam, az nem volt jó.
Nem igaz, hogy Gudjohnsen és Giuky mögött Saviolának kell a padon ülnierijkaard, térj már észhez
![]()
Saviola kéne, Ronaldinhonak meg 3 hét pihenés otthon.
Nem gond..kösziiiiiirhynn írta:Motta helyett Silvinho akkor.
Nézzétek el, közben megy az FM és kicsit megkeveredtem, ráadásul az eredeti kiírásról is lemaradtam, csak fejből próbálkoztam.
Ronnie sztem jól játszik, több szép mozdulata volt és aktivan részt vesz a játékban.Gúnár írta:Nem hiszem el, hogy nem tudunk már jól játszani.antiimperialista írta:Szerintem nagyon nem játszunk jól, legalábbis amit én láttam, az nem volt jó.
Nem igaz, hogy Gudjohnsen és Giuky mögött Saviolának kell a padon ülnierijkaard, térj már észhez
![]()
Saviola kéne, Ronaldinhonak meg 3 hét pihenés otthon.
Nem hiszem el, hogy nem tudunk már jól játszani.antiimperialista írta:Szerintem nagyon nem játszunk jól, legalábbis amit én láttam, az nem volt jó.
Nekem így sántít a védelem, ki a balbekk? ... amúgy meg tizivel kapcsolatban nekünk is lehet szerencsénkrhynn írta:Valladolidos volt, de egy évet nálunk volt 2 éve kölcsönben, legalábbis az FM szerint.
Kezdőt még összevadászom:
Valdes
Puyol, Belletti, Edmilson, Rafa
Motta
Deco Xavi
Giuly Dinho
Guddy
Ha jól nézem.
Motta helyett Sylvinho.rhynn írta:Valladolidos volt, de egy évet nálunk volt 2 éve kölcsönben, legalábbis az FM szerint.
Kezdőt még összevadászom:
Valdes
Puyol, Belletti, Edmilson, Rafa
Motta
Deco Xavi
Giuly Dinho
Guddy
Ha jól nézem.
nekem is szaggatott, aztán voltam olyan hülye, hogy megnéztem a többit nem adjak-e..azóta annyit se látokGúnár írta:Egyetértek: miért a sport klubbnak kell adnia, mondjukantiimperialista írta:A kumma cctv5 pont akkor kezdett szaggatni, amikor a 11-es volt, így nem láttam![]()
A f.....t kell a kib...ott sportklubnak adnia a meccset
a cctv 5 nekem még a szaggatásig se jut el.
Nem tudom miért nem jó, de inkább nem is idegesítem magam vele.
Nem kell az okoskodásod. Többen is írtuk, hogy semmilyen szabálytalaánság nem volt, és tényleg egy bazi nagy kamut adott a bíró...Zidane14 írta:Már megint milyen 11-est kaptatok meg.
háá' kaptunk meg 1 11méteres szabadrúgástZidane 14 írta:Már megint milyen 11-est kaptatok meg.