Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na majd pont egy SZLOVÁK edzőt fogunk idehozni, mikor nagyon jól tudjuk, hogy a "nemzetközi helyzet egyre fokozódik":))Game90 írta:Aztán jól elverne minketLG írta:Sztem a szlováko volt edzője Duasn Galis jo edző naygon.![]()
Akkor már inkább magyar edzőt
Pedig jó lenne, Mágus leoltana mindenkit ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellne, Flóri meg feltüzelné őket kisfröccsel.Matee :P írta:Viccnek is rossz...bár a magyar válogatott jelenlegi helyzetéhez passzolna egy ilyen edzőGame90 írta:Mit szólnátok a Mágushoz vagy Urbán Flórihoz?![]()
![]()
![]()
nahjó felejtsük el...
Viccnek is rossz...bár a magyar válogatott jelenlegi helyzetéhez passzolna egy ilyen edzőGame90 írta:Mit szólnátok a Mágushoz vagy Urbán Flórihoz?![]()
![]()
Maximálisan egyetértek veled.Tényleg nem csinált egy verhetetlen csapatot,de azért nagy eredményeket ért a szlovák válogatottal.Mondjuk a csehek és a németek simán elverték őket,de pl. Walesnek rúgtak ötötLG írta:Sztem a szlováko volt edzője Duasn Galis jo edző naygon. Nem csinált világverő csapatot, de a kötelezőket mindig hozta, meg volt 1-2 szép eredménye is. ő nem is lenne drága.
Teljesen egyet értek! Én is Róth Antalt hoznám fel az utánpótlástól, sztem fantasztikus amit csinál(t) és még egy két emberkét az u-21 illetve u-19ből... max gerát, husztit és fülöpöt hagynám meg...Matee :P írta:Én róth antalt mondanám...hozhatná az egész csapatát...persze gera és 1-2 társának helye maradna még a nemzeti 11ben...
Aztán jól elverne minketLG írta:Sztem a szlováko volt edzője Duasn Galis jo edző naygon.
Én róth antalt mondanám...hozhatná az egész csapatát...persze gera és 1-2 társának helye maradna még a nemzeti 11ben...Kralo írta:Ha külföldről kellene választanom: Én HTC-t hoznám ide. Kíváló edző, és már járt nálunk szal vágja a helyzetet. Csak ő meg h.lye lenne idejönni, túl jó helyzetben van ahhoz.
Viszont külföldről nem hoznék edzőt, mert az drágaszág lenne.
Szerintem mindenképp magyar kell, de ki ???
Mészöly vajon miből él?Ordog írta:Matthaussal nem az volt a baj, hogy nem látszódott a keze alatt a csapat fejlődése, hanem az az írtózatosan sok pénz, amit a fizetése által kivitt a magyar fociból:)) (by Mészöly és társai].....)
Dehogynem, én is ezt teszem.antiimperialista írta:Reménykedni lehet, nem?
Jah,de ha kisteleki is lemond,(én nem hibáztatom őt amugy annyira) akkoris max 5-10 évmulva lehet valami...vagy több...addigis ahogy mondtad lehet reménykedni...antiimperialista írta:LEMONDOTT bozsik!!!!!
Már az nso-n és az nb1.hu-n is kint van!
IGEEEEEEEEEN!!!!
Már csak kistelekinek kellene elhúznia, aztán esetleg kezdhetnénk reménykedni!
Lehet,h ez a legnagyobb hibája,de még az a baj,h van sok-sok apróbb issergi1989 írta:ez a bozsik bazzz mondjon má le azt hozzunk valami jol szituáltt edzőtt!
a legnagyobb baj vele:SWUMMI!már csak egy ilyen huzás miatt lemondanék..