Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor roszul emlékszel, nézd meg cselzi és a milán elleni oda-vissavágokat, az tuti felfrissiti az emlékezetedet.mikor??? én arra emlékszem, ahogy ott hagyták...
mikor??? én arra emlékszem, ahogy ott hagyták...huevos írta:nem láttam a meccset, és az is igaz hogy idén igen gyenge teljesítményt nyújt, de kérlek azért ne felejtsük el, hogy tavasszal sokszor nagyon jól játszott...gejzy10 írta:presas bebizonyította, h badalona szintű játékos!röhej 1-2szer, h beszpatták...
![]()
![]()
bár a csőszer fc Tatabányába Filó helyett talán beférne:D![]()
![]()
nem láttam a meccset, és az is igaz hogy idén igen gyenge teljesítményt nyújt, de kérlek azért ne felejtsük el, hogy tavasszal sokszor nagyon jól játszott...gejzy10 írta:presas bebizonyította, h badalona szintű játékos!röhej 1-2szer, h beszpatták...
![]()
![]()
bár a csőszer fc Tatabányába Filó helyett talán beférne:D![]()
![]()
Ez is igaz..DavidsNeD írta:Lehet, h túlzott a kommentátor, de valljuk meg: irtó rosszul játszunk. Persze furcsa a műfű, meg a csapatösszeállítás is, de ez nem mentség arra, h a harmadosztályú csapatnak 2x annyi kapuralövése van 1 félidő alatt, mi meg sokszor a félpályát sem tudjuk túllépni.
Egyet értekSaviola írta:Nem vagyunk túl meggyőzőek..egy gólt csak bepréselünk..![]()
De Feri meg benyalhat..folyamatosen szidja a csapatot..egy ilyen hét után és úgy,hogy hétévégén újabb bajnoki lesz,nem tudom miért várt parádét..![]()
FoRcA BaRcA!