Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó,jó,semmi gáz,nem azért írtam..fcjoc írta:Helóó nyugi vanSaviola írta:30.percben Saviola passzolt Guddynak,aki ballal lőtt,nem sokkal mellé..
Na jó,akkor írd te,hajrá!![]()
U.i.:Nem kötekedés,de nincs értelme ugyanazt leírni kétszer![]()
FoRcA BaRcA!.. nekem mind1 csak kértek hogy írjuk és én írtam sry:S de fáratt vagyok ienekhez mint
Helóó nyugi vanSaviola írta:30.percben Saviola passzolt Guddynak,aki ballal lőtt,nem sokkal mellé..
FoRcA BaRcA!
akkor egyre jobban jatszunk ?Saviola írta:30.percben Saviola passzolt Guddynak,aki ballal lőtt,nem sokkal mellé..
FoRcA BaRcA!
Háát..Lehet az a kevdenc számaEnrique írta:
Azt viszont elárulhatná már valaki, miféle indíttatásból áll a Zsorkéra mindig az ötösön.![]()
Vannak.Eurobarca írta:A mester eleve csak két fiatalt hívott föl a B keretből, Jeffrent és Olmót, akik viszont aligha lesznek kezdők.
... Hogy a 16 fős keret teljes legyen, Rijkaard két fiatal játékost hívott be a B keretből, a védő Jesús Olmót és a gyorsaságáról híres Jeffren Suárezt.
hát tavaly ittt 0-3 ra nyertünk. jó lehet hogy egy hónappal később, és Etooval, nah de nézzük meg a csapat játékát egy jhónap mulva, és vitatkozzunk akkor...lionel19 írta:a végén kiderül h nem is Frank a nagy edző hanem Henkretek írta:basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi rohadt idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... nagyon jó! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!
egyet értek bár idén még nyerni fogtok valamit!ez biztos!de előbb utóbb hasonló fog történni mint velünk!mert mostmár ők a sztárok ők fognak fokzatosan elkényelmesedni és ez egy folyamat /amit ha okosak sokkal hamarabb és jobban meglehet álitani mint mi tettük!retek írta:basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi rohadt idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... nagyon jó! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!
jaja lásd 4-0 Ajaxlionel19 írta:a végén kiderül h nem is Frank a nagy edző hanem Henkretek írta:basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi rohadt idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... nagyon jó! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!