Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen! Drogba meg Marquezt verte át,és Essien hozta fel aszthem mégpedig úgy,h Zambi nem tudott becsúszva az útjába állni...huevos írta:Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
Majd ha megtanulsz jól védeni, hajlandó leszek gólt lőniCharlie írta:Anti-t nem szeretem, ilyen egyszerűMajd ha Anti meg tanul gólt lőni, akkor változik a véleményem
Bocs Mester!
![]()
C.
Így van, felőlem már bármit nyerhet a Barcával, szeretni sose fogom. Látom, ismersz márVito írta:ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igaz Ati?!
Rotterdamban verték a Feyenoordot 4-0-ra.Subinho írta:nem követem a holland bajnokságot. mennyi lett???sergi1989 írta:énnis ugy vélem hogy henken nagyon sok mindent múlt!az ajaxal is nem kicsit nyert a hétvégén..!
lehet, h nem is reikard-al van itt a baj, hanem neeskens-el... mert tavaly még volt egy henk ten caténk...Vito írta:Rijkaardot lehet nem szeretni Ati és Zsolti!
tudom mindkettőtökről, hogy nem a szívetek közepe.
de az érdemeit egyszerűen nem lehet elvitatni. lehet, hogy taktikailag veszítette el a meccseket a csapat, de tavaly ez fordítva volt. a Milan és a Chelsea ellen is a taktikai győzelemről beszélt a szaksajtó.
a többieknek:
ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igazAti?!