Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Hát el lehet képzelni,ha mi ilyen idegesek voltunk,akkor ő mit érezhetett? Hogy nem tud ott lenni a pályán![]()
![]()
![]()
FORZA ETO'O
Hát el lehet képzelni,ha mi ilyen idegesek voltunk,akkor ő mit érezhetett? Hogy nem tud ott lenni a pályánRonaldinho #10 írta:Igen, szegény Eto'o. Én is ideg voltam mint az atom.komutnemukod írta:http://www.youtube.com/watch?v=Dwtyj41a ... ed&search=
A végén van a lényeg...
Igen, szegény Eto'o. Én is ideg voltam mint az atom.komutnemukod írta:http://www.youtube.com/watch?v=Dwtyj41a ... ed&search=
A végén van a lényeg...
Sajnos benne van,h a sérülésből felépül de az idényben még nem ugyanazt az Eto'ot látjuk majd,bár ismerve a kameruni elszántságát...alföldi zoltán írta:szemely szerint kicsit felek is attol, hogy , hogy fog visszaterni
egy meniskus tores utan az nem semmi , abbol teljessen felepulni nagyon nehez...
Sajnos ronaldo se az igazi a terd-problemja ota
de eto az mas es remeljuk,hogy nem vesz vissza a lenduetbol...
Egyetértek ezzel! Pedig én örültem amikor jött Guddy és bíztam is benne,de senkisem számított arra,h Eto'o fog megsérülni,ha sérülékeny lett volna,tuti,h mást igazolunk,akkor jött volna 1klasszis véleményem szerint,mondjuk Crespo...Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...LG írta:Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.
hát igen! spanyolból kellett volna választani!!! mondjuk morientes sem lett volna egyszerű...FCB_gábor írta:Ettől a mostani Gudjohnsentől még Tristán is jobb lett volna, sokkal. Ráadásul olcsóbb is.Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...
Ettől a mostani Gudjohnsentől még Tristán is jobb lett volna, sokkal. Ráadásul olcsóbb is.Subinho írta:igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...
igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...LG írta:Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.