Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mellémagyarázás,csak nem tellett tőled értelmezésre...R.M.C.F írta:Mekkora mellémagyarázás ez...mai....tegnapi....nem ugy értettem...őőőő...hagyjuk.
A lényeg:hülyeség volt amit írtál....=beégtél.
teljesen egyet értek ezzel a hozzá szolással nekemis ez a véleményem hogy akármenyire jók azok a csapatok a bajnokság a real ás a barca közt fog eldölni!LG írta:Ha Barca és a Real csucsformában lenne, és játxanának akkor biztos h az év meccsét látnánk, az eredményt senki nem tudná megjosolni. De a fociban nincs HA, ugyhogy ez baromság. Most mi 1 kicsit hullámvölgybe vagyunk, de én hiszek benne, h nemsokára megint toppon vagyunk. A Realt meg kezdi Capello összerakni, de még sokat kell dolgozniuk, h a Real ujra a régi legyen, de jo uton haladnak, ezt mutatja az El Classico is. Hiába m1 jol a Sevillának, Atleticonak, Valenciának, a bajnokság a 2 nagy között fog eldőlni, de arra a jok ezek a csapatok, h borsot törjenek 1-1 meccsen az orruk alá.
ezzel egyet értek, olyan nincs, h mind2 csapat csúcsformában tolja, mert akkor 10-15 pontra elmennének a mezőny előtt!!! ilyen nincs!!! olyan classico-t még nem láttam amikor mind2 csapat topon volt! tavaly a real szerencsétlenkedett, most a barca szenvedett!!! ez van! azért nagy meccs ez, mert nem 0-0, vagy 1-1 a vége. a tavaszi 1-1 elég uncsi is volt... sokkal jobb volt a 3-0 barca siker, vagy a 4-2 real győzelemmel végtődő meccs független néző szemével, mert izgalmas volt! igazi klasszikus!!!LG írta:Ha Barca és a Real csucsformában lenne, és játxanának akkor biztos h az év meccsét látnánk, az eredményt senki nem tudná megjosolni. De a fociban nincs HA, ugyhogy ez baromság. Most mi 1 kicsit hullámvölgybe vagyunk, de én hiszek benne, h nemsokára megint toppon vagyunk. A Realt meg kezdi Capello összerakni, de még sokat kell dolgozniuk, h a Real ujra a régi legyen, de jo uton haladnak, ezt mutatja az El Classico is. Hiába m1 jol a Sevillának, Atleticonak, Valenciának, a bajnokság a 2 nagy között fog eldőlni, de arra a jok ezek a csapatok, h borsot törjenek 1-1 meccsen az orruk alá.
EREMCÉEF...legalább értelmezd amit írok...A JELEN Barca,és a Jelen Realja közti összecsapásról...ha mindkettő csúcsformában lenne.Nem érted mit írok,mégis frappánsan akarsz válaszolni=beégsz.R.M.C.F írta:ez viccnek jó...de komoly HSZ-nek csapnivaló.A "csúcsBarca-Csúcsreal" érdekes összehasonlítás lehetne de az egy külön tétel.Biztos a szép szemünkért nyertünk egy valagnyi címet az elmúlt 10 évben.Na az "csúcs" volt...sajnos volt.De nemsokára ujra ott leszünk...ezt veheted kp-nek.
Csak nem bírsz leszállni erről az elmúlt10évbenjobbakvoltunk dologrólR.M.C.F írta:Így van.Nem kell mellébeszélni,szépíteni.Az elmult 10 évben jobb volt a Real.Az elmult 2 évben jobb volt a Barca.Jelenleg jobb csapat a Barca.A Classicón jobb volt a Real.Ezek tények.
Hogy mi lesz a végére? Meglátjuk.Nagy harc az tuti.
Hát csak annyi, hogy nem őt, hanem Puyolt követte le... 3 méteres távolságból. Így Drogba 1 csellel két védőnket küldött ugyanabba az irányba. Ez nem csak megalázó volt, hanem ezen a szinten egyszerűen nevetséges.... Mikor Puyol felvette az embert, neki csak arra kellett VOLNA figyelnie, hogy befelé ne engedje, Puyol simán kiszorította volna. Ha nem, akkor a gól Puyolé. Így viszont az övé.mrmonster írta:cruyff: Marqueznek mi köze volt Drogba góljához?
Thuramnak nagyobb a neve (sokak szemében), de egy szálat nem jobb, mint Marquez. Világbajnok, Európabajnok, dehát a franciákkal azért könnyebb nyerni, mint Mexikóval...
Hagyjátok már ezt! Jajj én ezt nyertem x éve,te meg csak azt y éve,és z éve majdnem megint...NevetségesR.M.C.F írta:Csak mi "véletlenűl persze" 3 Bl-t is berántottunk....meg 4 PD.FCB_gábor írta:12-12 kupát nyert a Barca és a real is az elmúlt 10 évben, pedig nekünk is voltak közbe nehéz éveink.R.M.C.F írta:ez viccnek jó...de komoly HSZ-nek csapnivaló.A "csúcsBarca-Csúcsreal" érdekes összehasonlítás lehetne de az egy külön tétel.Biztos a szép szemünkért nyertünk egy valagnyi címet az elmúlt 10 évben.Na az "csúcs" volt...sajnos volt.De nemsokára ujra ott leszünk...ezt veheted kp-nek.
Én meg löttem 4 pálcást a bucsuban kettőt is és mégsem számit annyira.
Csak mi "véletlenűl persze" 3 Bl-t is berántottunk....meg 4 PD.FCB_gábor írta:12-12 kupát nyert a Barca és a real is az elmúlt 10 évben, pedig nekünk is voltak közbe nehéz éveink.R.M.C.F írta:ez viccnek jó...de komoly HSZ-nek csapnivaló.A "csúcsBarca-Csúcsreal" érdekes összehasonlítás lehetne de az egy külön tétel.Biztos a szép szemünkért nyertünk egy valagnyi címet az elmúlt 10 évben.Na az "csúcs" volt...sajnos volt.De nemsokára ujra ott leszünk...ezt veheted kp-nek.
12-12 kupát nyert a Barca és a real is az elmúlt 10 évben, pedig nekünk is voltak közbe nehéz éveink.R.M.C.F írta:ez viccnek jó...de komoly HSZ-nek csapnivaló.A "csúcsBarca-Csúcsreal" érdekes összehasonlítás lehetne de az egy külön tétel.Biztos a szép szemünkért nyertünk egy valagnyi címet az elmúlt 10 évben.Na az "csúcs" volt...sajnos volt.De nemsokára ujra ott leszünk...ezt veheted kp-nek.
ez viccnek jó...de komoly HSZ-nek csapnivaló.A "csúcsBarca-Csúcsreal" érdekes összehasonlítás lehetne de az egy külön tétel.Biztos a szép szemünkért nyertünk egy valagnyi címet az elmúlt 10 évben.Na az "csúcs" volt...sajnos volt.De nemsokára ujra ott leszünk...ezt veheted kp-nek.Rivaldo11 írta:jól jegyezd meg ecsém:Ti ezzel a kerettel soha az életben nem éritek el a csúcsBarca szintjét.Nektek ez a maximum,és nem fogtok beleszólni a bajnoki címbe.A focit-rossz formában is-mi játszottuk.Ha győztök,csak azért van,mert a arca aznapi játéka ezt engedi.Minden tőlünk függ,mert ha a csapat belerázódik,esélyetek sincs.Diarrákkal,Reyesekkel,Emersonokkal ne várj többet.R.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.
Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.
jól jegyezd meg ecsém:Ti ezzel a kerettel soha az életben nem éritek el a csúcsBarca szintjét.Nektek ez a maximum,és nem fogtok beleszólni a bajnoki címbe.A focit-rossz formában is-mi játszottuk.Ha győztök,csak azért van,mert a arca aznapi játéka ezt engedi.Minden tőlünk függ,mert ha a csapat belerázódik,esélyetek sincs.Diarrákkal,Reyesekkel,Emersonokkal ne várj többet.R.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.
Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.