Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ha vissza olvasnál, látnád, h ez nem igy van. A divatdrukkerezés meg 1 faxság, mindenhol divatrukerezés van, de én még mindig nemtom mit jelent 1átalánérdekes, elmult 2 évben senki nem szolt 1 rossz szót sem
divatdrukker szagokat érzek...
ha rám célzol akkor már mondtam kummára de nem érdekel mit gondolsz,ha divat vagyok divat vagyok..oszt?Sir Maxwell írta:zsolti te amugy barca vagy real drukker vagy?![]()
amugy serginek lejjebb igaza volt, mert henk nagy érvágás, ő volt itt a koponya, ellenben rijknek voltak olyan átütő 5letei, amik meglepték az enemyt.
látszik hogy holland, mert a támadofocit preferálja, és nagyon is igaza van
szerintem nem őt kell leirni, mert 1-2 embert rosszul rak be
érdekes, mindenki követelte hogy thuram meg zambo játszon
most ők se voltak jobbak, mint a többi
szoval majd meglátjuk, de én bizom rijkban
ez a baj az egész focivilágban, ha 1-2 meccset veszit 1 edző, rögtön kirugják
mi a tabella alsó felében voltunk anno, mindenki rijk fejét akarta, laporta hitt benne, és be is jött
érdekes, elmult 2 évben senki nem szolt 1 rossz szót sem
divatdrukker szagokat érzek...
Ez is egy tök pozítív tulajdonsága,és mindig normálisan nyilatkozik+tanul a hibákból!Replay írta:Személy szerint nagyon örülök, hogy felhagy a rotációval.
Nagyon kevés olyan edző van a világon, aki önkritikát tud gyakorolni.
nemcsak erre a szezonra értettem amit mondtam..amúgy meg ilyne kerettel még Lopez Caro is BL-t nyert volna tavajozsimiki írta:Igen! EBBEN A SZEZONBAN! Kicsit gondoldd már át,mielőtt nekiesel!Zsolti írta:néha ja...majdnem minden fontos meccsen.
Tavaly nem hozta a fontos meccseket? DE! Idén ez 1hullámvölgy,amiben a Játékosok is k*rva nagy szerepet töltenek be! Mivel nincsenek semmilyen formában sem!
Frank is formán kívűl van,ENNYI!
Ő is megérdemelné,ha nem úgy beszélnél róla,mint 1 utolsó x*rháziról![]()
Igen! EBBEN A SZEZONBAN! Kicsit gondoldd már át,mielőtt nekiesel!Zsolti írta:néha ja...majdnem minden fontos meccsen.
Capello jó edző valóban, de Rijkaard még csak 4-5 éve edzősködik. Nem volt még Frank ilyen helyzetben edzői pályafutása során, mint most.sergi1989 írta:őő nem de ha ezzzel be akartál szólni akko nagy király vagy...!![]()
de vasárnap nagyon kijöt hogy ki a jobb edzőő...mondjuk ugy kicsi buktatok rajta egy klaszikust!amit be is vállal..
szerintme is jó edző különben nem nyert volna 2 bajnokit meg egy bl-tdoki írta:Rijkaard jó edző ,csak néha hibázik.(Saviola kezdhetett volna például)
Törvényszerü egy hullámvölgy évente.Még nem estümk ki a BL-ből,és vezetjük a bajnokságot.Úgyhogy türelem!
őő nem de ha ezzzel be akartál szólni akko nagy király vagy...!FCB_gábor írta:Mondjuk Lopez Caro vagy Luxemburgo?sergi1989 írta:sztm is lehetne jobb képeségü edzőtök,,és nekemis az a véleményem hogy HENK volt ott az ész..!![]()
En sem értek 1et vele, de joga van elmondani a véleményét, amiért nem szabad senkit sem leugatniSir Maxwell írta:zsolti te annyira szánalmasan hülye vagy hogy az már fáj...