Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm..Los Banditos írta:Ameddig nem tudnak profi labadarugóhoz méltóan beilleszkedni addig padozznak kupázznak,ha nem emgy addig nem kell eröltetni.Vito írta:bocs Los, de igazából mi a szándékod?
küldjünk el mindenkit és egyedül Messi maradjon?
Sajnos túl korán jött ez az októberi hónap...
hmmm.... erre nem gondoltam... szvsz minden meccsen MINDEN focista is reklamált a bírónak cséká kívül... vagy nem?Los Banditos írta:Gyanítom hogy Puyol azért szólt Leonak hogy ne ő reklamáljon mert nem ő a cséká.Igaza is van Puyolnak.
úgyvan. az elején tré volt és böszmeLG írta:Vito nem az egész szezonra értette, hanem csak az elejére.R.M.C.F írta:bocs de Ramos ku****va jól játszott tavaly is.6 gólt szerzett ami k-védőként kiemelkedő teljesítmény.tavaly a blancoknál Ramos is trágyán kezdett. csak tizikkel és piros lapokkal vetette észre magát. most van előtte egy biztos középpálya, van meccsrutinja és jól is játszik.
egyértelműen ezért szólt rá. jogosan! ennek ellenére emersont ki lehetett volna állítani...Los Banditos írta:Gyanítom hogy Puyol azért szólt Leonak hogy ne ő reklamáljon mert nem ő a cséká.Igaza is van Puyolnak.Torinho írta:Yup, a videó itt található:
http://www.youtube.com/watch?v=bGkrDbyic6U
MI A... Puyol leugatta Messit ?!?!!! F*sz Puyol! Legalább a Messi küzdött!Erre csak leszídja... Videón látható.
Gyanítom hogy Puyol azért szólt Leonak hogy ne ő reklamáljon mert nem ő a cséká.Igaza is van Puyolnak.Torinho írta:Yup, a videó itt található:
http://www.youtube.com/watch?v=bGkrDbyic6U
MI A... Puyol leugatta Messit ?!?!!! F*sz Puyol! Legalább a Messi küzdött!Erre csak leszídja... Videón látható.
Vito nem az egész szezonra értette, hanem csak az elejére. Emlékezz voltak neki is problémái, ami normális dolog, pl nálunk is Puyolnak nagyon nehezen sikerült beilleszkedni, de Van Gaal hitt bene, és lett is eredménye.R.M.C.F írta:bocs de Ramos ku****va jól játszott tavaly is.6 gólt szerzett ami k-védőként kiemelkedő teljesítmény.A sárga lapokat mindenki más is megkapta nem csak ő.A 3 pirosból az egyik az volt az év vicce.Meg is óvták és elis törölték a piros utáni kényszer pihenőt.Nagyszerű szerelései voltak ,élményszámba ment.19 évesen került oda és egyből be a mélyvizbe egy morálisan szétesett csapatba.klasszis teljesítmény...nem tudok mást mondani rá!tavaly a blancoknál Ramos is trágyán kezdett. csak tizikkel és piros lapokkal vetette észre magát. most van előtte egy biztos középpálya, van meccsrutinja és jól is játszik.
Ellenben sok Madridival aki tré volt....
bocs de Ramos ku****va jól játszott tavaly is.6 gólt szerzett ami k-védőként kiemelkedő teljesítmény.A sárga lapokat mindenki más is megkapta nem csak ő.A 3 pirosból az egyik az volt az év vicce.Meg is óvták és elis törölték a piros utáni kényszer pihenőt.Nagyszerű szerelései voltak ,élményszámba ment.19 évesen került oda és egyből be a mélyvizbe egy morálisan szétesett csapatba.klasszis teljesítmény...nem tudok mást mondani rá!tavaly a blancoknál Ramos is trágyán kezdett. csak tizikkel és piros lapokkal vetette észre magát. most van előtte egy biztos középpálya, van meccsrutinja és jól is játszik.
Ameddig nem tudnak profi labadarugóhoz méltóan beilleszkedni addig padozznak kupázznak,ha nem emgy addig nem kell eröltetni.Vito írta:bocs Los, de igazából mi a szándékod?
küldjünk el mindenkit és egyedül Messi maradjon?
TE egy zseni vagy ezekkel a komoly meglatasaiddal...Ha valakivel bajod van a csapatban, nem kell egyfolytaba mondani...sot sztem tedd ki az alairasodba"UTALOM ZAMBROTTA-t es THURAM-ot"Los Banditos írta:Azzal sokra nem megyünk,anno még Bekmen is jól tolta...LG írta:Azért Los emlákezz a VBre. Thuram ezüst, Zambi arany, és mind2 csapata 1ik legjobbja volt.
Azzal sokra nem megyünk,anno még Bekmen is jól tolta...LG írta:Azért Los emlákezz a VBre. Thuram ezüst, Zambi arany, és mind2 csapata 1ik legjobbja volt.
Már a 7végi bajnokin sanszos,h lesz ismét! De persze nem kell kockáztatniLos Banditos írta:Ramos-ért szívesen odaadnám Zambrottát és Thuramot is,Puyol-Ramos védőpáros csúcs lenne elöttünk Márquezzel és nem lenne egy digónk és egy bevándorlónk.LG írta:Hát nekem nem kéne Ramos.R.M.C.F írta:Azt hiszem minden csapat elfogadna egy Messit.De egy Ramost is.Igaz, h kiválo játékos, de nekem nagyon unszimpatikus
Hmmm
Messit pedig remélema Chelsea ellen már látjuk.![]()
Ramos-ért szívesen odaadnám Zambrottát és Thuramot is,Puyol-Ramos védőpáros csúcs lenne elöttünk Márquezzel és nem lenne egy digónk és egy bevándorlónk.LG írta:Hát nekem nem kéne Ramos.R.M.C.F írta:Azt hiszem minden csapat elfogadna egy Messit.De egy Ramost is.Igaz, h kiválo játékos, de nekem nagyon unszimpatikus
Ha a Chelsea ellen már játszhat,akkor nincs nagy gond,1 Badalonát+Huelvát Messi,Ronnie,Xavi,Puyol nélkül is meg kell verniTorinho írta:Messi bokaficam?![]()
![]()
nemááá!!! Ki fog hagyni 1-2 meccset?
Hát nekem nem kéne Ramos.R.M.C.F írta:Azt hiszem minden csapat elfogadna egy Messit.De egy Ramost is.