Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 18:18:08

R.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.

Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.
Hát persze..mert mi nem lehgetünk jobbak mi? ne röhögtessél már..csak egy kis motiváció kell,és máris sokkal jobbak lennénk ,mint vasárnap,vagy az egész évben..
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.24. 18:13:15

Az egyértelmű, hogy csapatszinten még mindig jobbak vagyunk spanyolhonban bárkinél, már ha sikerül a tüzet visszaköltöztetni záros határidőn belül a fiúkba. Amilyen [auto_cenzúra] vagyunk most, olyan jók leszünk tavaszra, meglátjátok. Persze az az El Clasico is háromesélyes lesz, és talán addigra a Madrid még összeforrtabbá válik ezzel a Chelsea-jellegű, otthon is az agresszív védekezésből kontrákra berendezkedő játékával (ami - megjegyzem - Real szurkolóként az ínséges esztendők után nekem is tetszene, még ha nem is az az "elavult :lol: " támadófoci, amiért annyian imádják a spanyol futbalt). Mindenesetre ha afélelmetes támadótriónkból - ami a legerősebb a világon - csak 2 játszon jó-csúcs nem is kell-formában, máris Capello leváltását fogjátok követelni :wink:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.24. 18:04:10

Los Banditos írta:
FCB_gábor írta:
R.M.C.F írta:Szerintem a visszavágón 1-1 lesz.
Ki is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk! :shock:
És azt te honnan tudod hogy 1-1 lesz?Azt majd több hónap múlva lehet hogy éppen a fél madrid vagy a Barca sérült lesz esetleg pocsék formában valamelyik csapat,még a minden6ó se tudja megmondani hogy milesz majd a Márciusi visszavágón. 8)
Még ha a fél Barca is sérült lesz, nyerni kell! Elég bő a keret. :D
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.24. 17:48:56

FCB_gábor írta:
És azt te honnan tudod hogy 1-1 lesz?Azt majd több hónap múlva lehet hogy éppen a fél madrid vagy a Barca sérült lesz esetleg pocsék formában valamelyik csapat,még a minden6ó se tudja megmondani hogy milesz majd a Márciusi visszavágón. 8)
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.24. 17:43:49

realmadridfan írta:
Ki is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!
Akkor kezdhetsz gyűjteni egy új tv-re 8) 8)
Vagy te kezdhetsz a mecs után másban reménykedni :!: :wink:
Természetesen az a mecs is 3esélyes lesz,de Frank vélhetően tanul azokból a taktikai hibákból amiket elkövetett,és remélhetőleg a formán kívűl játszó játékosaink is magukra találnak :arrow: akkor pedig nincs aki megálítsa a BARCÁT :!: 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
realmadridfan
Barça B
Kapcsolat:

2006.10.24. 17:42:06

Ki is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!
Akkor kezdhetsz gyűjteni egy új tv-re 8) 8)
Kép[/url]
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.24. 17:29:49

Kép
R.M.C.F

2006.10.24. 17:17:21

Felesleges most idegeskedni....senki sem gondolhatta komolyan hogy az lesz az eredmény mint tavaly....az kivételes volt.6 kezdő játékosunk nem tudott elötte nap még edzeni sem.Persze hogy kicsinált minket a Barca.

Szerintem a visszavágón 1-1 lesz.
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.24. 10:51:14

FCB_gábor írta:Kicsit hiányolom a védőktől a keményebb belépőket. Na nem a pirosat érőket. :D
Most van éppen elég védőnk, ezért nem jelentene gondot, ha a sok sárga miatt néha 1-1 mérkőzésre nélkülöznünk kellene 1-1 játékost.
Emléxem pár évvel ezelőtt ez milyen para volt. Szezon elején azon ment a találgatás melyik játékos szerzi a legtöbb pirosat év közben. :)
Persze akkor annyira nem ment a játék, ezért a játékosok is indulatosak voltak rendesen. :)
a cselszi ellen marquez sztem eléggé odatette magát. erre kimaradt a csapatból az el classico-n!!! helyette bekerült thuram, akit régóta a kezdőbe várunk, de jelentős meccshiánya van... előbb 1-2 meccsen kezdetni kellett volna sztem...
a középpályáról meg leveszi edmilsont, mert nem nagyon van formában és helyette nem tesz be szűrőt... mert iniesta nem az!!! jó hogy átszaladtak rajtunk!!! ha már thuram kezdett hátul, marqueznek kellett volna szűrni, ha marquez nem játszhatott (sérülés, pihi) akkor mottának! nem csoda, h 3 perc alatt gólt kaptunk... vkp. nem volt a pályán, thuram meg még azt sem tudta hol van... így nem lehet!!! egy biztonságos védelmet kellett volna idegenben összehozni és megnézni mit akar a margó, nem fej nélkül kirohanni!!! mert azt tudjuk, h mi lesz ha gyorsan gólt kapunk... csak maszírozzuk a betömörült ellenfelet, aztán csak nem jön össze a gól...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.24. 09:12:26

Kicsit hiányolom a védőktől a keményebb belépőket. Na nem a pirosat érőket. :D
Most van éppen elég védőnk, ezért nem jelentene gondot, ha a sok sárga miatt néha 1-1 mérkőzésre nélkülöznünk kellene 1-1 játékost.
Emléxem pár évvel ezelőtt ez milyen para volt. Szezon elején azon ment a találgatás melyik játékos szerzi a legtöbb pirosat év közben. :)
Persze akkor annyira nem ment a játék, ezért a játékosok is indulatosak voltak rendesen. :)
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.24. 08:58:28

ehhez nekem is hozzá kell szólnom úgy érzem, mert én nem a tizenéves korosztályt képviselem...
31 vagyok és bár csak vagy 2 éve vagyok itt az eurobarcán már vagy 12-13 éve a Barcelonának szurkolok!!! még anno Romario volt a nagy kedvencem, minden idők legnagyobbja!!! akkoriban szerettem meg a csapatot!!! nagyon nagyok voltak!!! akkor is barca szurkoló voltam amikor rivaldoval, kluiverttel, figoval félelmetes triót alkottak és akkor is amikor a 6. helyért küzdött a csapat, vagy a BL selejtezős helyért izgultunk a valencia elleni meccsen!!! sok barca meccsen rágtam tövig a körmömet és ezért IS érdemeltük meg mi igazi barca szurkolók, hogy a csapat elhozza nekünk a legnagyobb kupákat, mert kitartottunk mellettük és nem pártoltunk át a divatszurkolókhoz...
a Barca mindíg is a világ legjobbja lesz a szememben, még ha megint végig kell szenvednünk pár évet, mint nem is olyan rég!!!
a barca a világ legjobbja és hiába van ott a real, vagy a cselszi, a végén úgyis a BARCA lesz megint a No.1.!!!!!!!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.24. 08:45:46

ez így van, össze-vissza cserélget reikard! a szezon elején már rotál, meg pihentet és igazából azt sem nagyon értem, h miért játszik hol marquez, hol thuram... el kéne dönteni ki az első számú és a másik tartalék legyen. pihentetni könnyebb meccseken szoktak, nem cselszi, meg real ellen... thuram egyenlőre nagyon meccshiánnyal küzd! nem biztos, hogy a real ellen kéne ezt ledolgoznia. hihetetlen, milyen rosszul helyezkedett, míg rafa a cselszi ellen a védelem legjobbja volt!!! ez óriási hiba volt frankitől!!!
az meg, h egy ilyen komoly meccsen nem volt vkp!!! iniesta nagyon jó játékos, de a madrid ott vert meg ahol a cselszi, a középpályán!!! nagyon komoly szűrés kellett volna a középpályára, mert diarra és emerson sok lasztit szerez, guti meg jó formában van és jól osztogat!!! mit gondolt reikard??? a madrig hazai pályán majd besz*rik és mi lerohanjuk őket??? egyszerűen érthetetlen. sztem fel kéne hívnia ten catét a következő meccs előtt, hogy "hé Henk, te hogy csinálnád??? szerinted sem kell középpályás védekezés???" :twisted:
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.24. 08:11:55

ez így van! tegnap guti nagyon jól osztogatott, nem volt középpályás szűrésünk és beigazolódott amit mondtam, thuram jó, de vele bizonytalanabb a védelem, mint marquezzel. puyol nem érzi olyan jól magát vele. zambrotta eddig kiábrándítóan focizik!!! belletti egészséges lenne könnyen kiszorítaná a csapatból!!! valdes meg egyszerűen katasztrófa. még 2-0 nál, a sokadik bakija után is nagyképűen rágózgatott és flegmázott!!!
hé-hé-hé!

kicsit következetlenek vagytok egy páran itt.
pár napja még "3meccs 9 pont", most pedig mindenkit elküldeni és padoztatni, visszahívni az anno agyonszidott zsugásokat.
nemá'!

nemtom miért vártok jobbat a védőktől:
gyerekek! nem volt két olyan egymásutáni meccs, amikor ugyanaz a védelem játszott volna. 2-3 védőt cserél meccsről-meccsre Rijkaard.
normális dolog ez? egy védelemmel ezt nem lehet csinálni!
ilyet egyetlen európai csapatnál sem látsz.
jó lenne valami koncepciót felállítani és az alapján dolgozni, mert eddig csak kapkodás és fejetlenség van.

amíg nincs állandó kezdőcsapat, addig nem léesz jó eredmény.
ne legyetek már ilyen vakok...
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2006.10.24. 01:16:45

Sajnos túlzottan jóllaktak a fiúk tavaj óta,és azt látom hogy eszméletlenül motíválatlanok!!!Sajnos nem elég felhúzni a gránát vörös kék mezt rajta a barcacímerrel,tenni is kellene érte valamit!Igy minden csapat ellen nehéz lesz.A dögkesekyük sajna tudják mikor keel és lehet belemarni a sebzett vérző áldozatba!!!Éretém ez alatt pl:Zaragoza,Depor,Getafe,Atletico Madrid!!!!Nem lesznek egyszerüek ezek a csapatok sem ilyen hozzáállásal és ilyen mentalitással.és akkor még aBL-röl szót sem ejtettem!Hát fiúk ÉBREDJETEK!!!!!!De mindezek ellenére is BARCA FOREVER!!!:twisted:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 23:52:55

A meccsről annyit, hogy már előtte éreztem, hogy baj lesz... Elképesztően gyengén muzsikál a csapat! Ideje lenne a fejekben - főleg Ronaldinho-éban - rendet tenni! Nagyon nehéz BL vár ránk, ha ezt nem gyorsítják fel. A keret rohadt jó, de a tűz hiányzik... :(
A Real jó úton halad! Megérdemelten nyert, de ők az út elején járnak! Ha pár héten belül nem lesz rend a Barçában, akkor elénk fognak kerülni... Capello remekül kezdte el a Madrid újjáépítését. :? Hátulról stabilizálja a csapatot előre fele. 1-2 hónap és nagyon kemény lesz őket megszórítani...
Ideje ébresztőt fújni, különben a bajnoság kicsúszhat a kezünkből... Rajtunk áll, hogy mi lesz!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 22:02:42

igy van kifog derülni sztm is mi még javulunk az meg hogy a barcával mi lesz az meg az ő dolguk!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 22:01:27

R.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.

Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.
Meglátjuk :wink: 8)
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 21:59:14

ebben teljesen igazad van én csak szó használatodra gondoltam/igazad van idióta vólt az a gyerek/de lekén [auto_cenzúra] mert egy hülye gyerek..meg a modikra bizni
R.M.C.F

2006.10.23. 21:59:03

Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.

Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 21:52:53

Hát pedig igen sok ilyen ember van, jobb, ha elhiszed nekem.
Mellesleg nekem semmi bajom nincs a normális madridistákkal, mint pl. a bátyám, vagy pár középiskolai osztálytársam.
De nem kéne irogatni a hülyeségeket, hogy le lett a Barca söpörve. Asszem nem te írtad, de sztem szánalms dolog. :wink:
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 21:48:39

figyelj kicsi ne hogy egy [auto_cenzúra] a bekam miat szerresse a madridot a másik meg hogy!nem kéne itt indulatoskodni....nyertünk ezen nincsmit magyarázni és ezt nem azér mondom a hiddd el nekem ha mindig nyernénk leszarnám hogy ha nekünk lenne egy pártóló tagunk neketek meg 1 miliárd...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 21:44:28

sergi1989 írta:őőőő akko kérném az iletékest hogy ilyen essetben akkor ne csak a madridistákat marasztaljuk :!: el amugy pedig /csal leirom neked felmérések szerint a világon 100milió szurkoloja van a realnak mig 75 barcanak :wink:
És mért??? Mert csoda Beckham ott van, és emiatt elég sok japcsi szereti már a Realt.
Csak érdekes módon mióta Beckham ott van, azóta nem nyert semmi a madrid. Bár ez nem az ő hibája.
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 21:37:03

őőőő akko kérném az iletékest hogy ilyen essetben akkor ne csak a madridistákat marasztaljuk :!: el amugy pedig /csal leirom neked felmérések szerint a világon 100milió szurkoloja van a realnak mig 75 barcanak :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 21:31:08

Hallod cigókám szted mennyi divatszurkolója volt 2-3 éve a Realnak????
Szal nyugodtan takarodhatsz most vissza a madridistára. :P vagy a Chelsea fórumra, ha van nekik egyáltalán :D
Mellesleg a Chelsea-nek meg csak divatszurkolója van. 8) :P

Vajon mért a Barca stadionja a legnagyobb Európában???, mért akarják újra bőviteni majd??? és mért a Barcának van a legtöbb pártoló tagja a világon???
Na erre válaszolj népművészeti cserépedény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2006.10.23. 21:41:12-kor.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.23. 21:18:12

ozsimiki írta:
Kralo írta:
Real Madrid C.F. írta:Ennek az oldalnak a "nagy barca szurkolói" 50% kb divat drukker.
Jó, hogy nem 100%. Ne a saját honlapotokból indulj ki. Szerintem akik itt írkálnak tartós ideje azok mind átélték azt a 6 évet, amikor nem nyertünk semmit és volt fehér zsebkendő lengetés stb. eset. :x
Így van! Mondjuk én 'csak' 1 éve írok ide folyamatosan,de a Barcának már több mint 10éve szurkolok,és úgyanúgy kiálltam mellette amikor nagyon nem ment,mint ahogy rengeteg szurkolótársam is!

Az ilyen hsz-et megtarthatnád magadnak Real Madrid C. F.,nem mindenki olyan mint teee :wink:
Így van, csak a madridistából indulsz ki. Ilyen vereségek és formakiesés után már kiszelektálódott a férgesse, akik egyébként télleg kicsit megszaporodtak a bl döntő után, ami teljesen természetes volt egyébként.

Csak hogy megnyugtassalak: Én még csak 16 éves vagyok, de 6 vagy 7 éves korom óta a barcát nézem, és drukkolok nekik.
Ennyi. Ezt fontosnak éreztem megírni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt