Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát persze..mert mi nem lehgetünk jobbak mi? ne röhögtessél már..csak egy kis motiváció kell,és máris sokkal jobbak lennénk ,mint vasárnap,vagy az egész évben..R.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.
Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.
Még ha a fél Barca is sérült lesz, nyerni kell! Elég bő a keret.Los Banditos írta:És azt te honnan tudod hogy 1-1 lesz?Azt majd több hónap múlva lehet hogy éppen a fél madrid vagy a Barca sérült lesz esetleg pocsék formában valamelyik csapat,még a minden6ó se tudja megmondani hogy milesz majd a Márciusi visszavágón.FCB_gábor írta:Ki is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!R.M.C.F írta:Szerintem a visszavágón 1-1 lesz.![]()
És azt te honnan tudod hogy 1-1 lesz?Azt majd több hónap múlva lehet hogy éppen a fél madrid vagy a Barca sérült lesz esetleg pocsék formában valamelyik csapat,még a minden6ó se tudja megmondani hogy milesz majd a Márciusi visszavágón.FCB_gábor írta:Ki is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!R.M.C.F írta:Szerintem a visszavágón 1-1 lesz.
Vagy te kezdhetsz a mecs után másban reménykednirealmadridfan írta:Akkor kezdhetsz gyűjteni egy új tv-reKi is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!![]()
Akkor kezdhetsz gyűjteni egy új tv-reKi is vágom a 4.-ről a tv-t, ha akor se nyerünk!
a cselszi ellen marquez sztem eléggé odatette magát. erre kimaradt a csapatból az el classico-n!!! helyette bekerült thuram, akit régóta a kezdőbe várunk, de jelentős meccshiánya van... előbb 1-2 meccsen kezdetni kellett volna sztem...FCB_gábor írta:Kicsit hiányolom a védőktől a keményebb belépőket. Na nem a pirosat érőket.![]()
Most van éppen elég védőnk, ezért nem jelentene gondot, ha a sok sárga miatt néha 1-1 mérkőzésre nélkülöznünk kellene 1-1 játékost.
Emléxem pár évvel ezelőtt ez milyen para volt. Szezon elején azon ment a találgatás melyik játékos szerzi a legtöbb pirosat év közben.
Persze akkor annyira nem ment a játék, ezért a játékosok is indulatosak voltak rendesen.
hé-hé-hé!ez így van! tegnap guti nagyon jól osztogatott, nem volt középpályás szűrésünk és beigazolódott amit mondtam, thuram jó, de vele bizonytalanabb a védelem, mint marquezzel. puyol nem érzi olyan jól magát vele. zambrotta eddig kiábrándítóan focizik!!! belletti egészséges lenne könnyen kiszorítaná a csapatból!!! valdes meg egyszerűen katasztrófa. még 2-0 nál, a sokadik bakija után is nagyképűen rágózgatott és flegmázott!!!
MeglátjukR.M.C.F írta:Nem lett a Barca lesöpörve,ez nem igaz.De pár nagyarcú szurkolója lelett.
Nagyon jó csapat a Barca,de fejlődni már tovább nem tud és nincs is mit.Mi viszont fejlődünk folyamatosan,egyre jobbak leszünk és sztem tavasszal már leszünk olyan jók mint ti,hanem jobbak.
És mért??? Mert csoda Beckham ott van, és emiatt elég sok japcsi szereti már a Realt.sergi1989 írta:őőőő akko kérném az iletékest hogy ilyen essetben akkor ne csak a madridistákat marasztaljukel amugy pedig /csal leirom neked felmérések szerint a világon 100milió szurkoloja van a realnak mig 75 barcanak
Így van, csak a madridistából indulsz ki. Ilyen vereségek és formakiesés után már kiszelektálódott a férgesse, akik egyébként télleg kicsit megszaporodtak a bl döntő után, ami teljesen természetes volt egyébként.ozsimiki írta:Így van! Mondjuk én 'csak' 1 éve írok ide folyamatosan,de a Barcának már több mint 10éve szurkolok,és úgyanúgy kiálltam mellette amikor nagyon nem ment,mint ahogy rengeteg szurkolótársam is!Kralo írta:Jó, hogy nem 100%. Ne a saját honlapotokból indulj ki. Szerintem akik itt írkálnak tartós ideje azok mind átélték azt a 6 évet, amikor nem nyertünk semmit és volt fehér zsebkendő lengetés stb. eset.Real Madrid C.F. írta:Ennek az oldalnak a "nagy barca szurkolói" 50% kb divat drukker.
Az ilyen hsz-et megtarthatnád magadnak Real Madrid C. F.,nem mindenki olyan mint teee