Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy Vito!Vito írta:az egyetlen pozitívuma barátnőm (újabb) kupagyőzelme mellett:
Button a 14. helyről a harmadikra jött be, mindezt egy olyan motorral, mai valószínűleg kímélő üzemmódban ment a motorbefagyasztás miatt.
szép volt.
jövőre???
Tesztpilóta tuti nem lesszGame90 írta:Most tuti, hogy a családjával lesz egy kis ideig. Viszont utána a Ferrárinál biztos kap valami szerepet. Tesztpilóta?![]()
![]()
![]()
![]()
Hidd el az embereknek ez a mai teljesítmény felér 1 győzelemmel,és az egész karrierje az!Game90 írta:Ahogy Palik is mondta: Schumi előzését Raikkönennel szemben sokáig fogják mutogatni.
Massának hatalmas grat jól versenyzett. Jók lesznek ők Raikkönennel. Schumi legalább egy dobogós helyet megérdemelt volna
Le a kalappal előtted isKralo írta:Sokat szurkálódtam Schumi ellen. Nos akár mennyi hibát is követett el, hiányozni fog még nekem is, nagy figura volt. Fantasztikus versenyzőt veszített ma a Forma1. Örülök, hogy méltóképpen fejezte be versenyzői pályafutását. Le a kalappal elötte.
Gyönyörű verseny, és csodás szezon volt, azt hiszem sokáig emlékezni fogunk erre a szezonra.
Örülök,h egy riválisnak szurkoló is így látjabarca99 írta:Életemben először szurkoltam Suminak, de nem bántam meg! Uramisten, meg most sem hiszem el mit művelt! Ez egyszerűen lehetetlen! Ekkorát küzdeni! Még most is beleborzongok hogyan előzte meg Kimit. Méltón fejezte be a pályafutását, remélem az utódja is méltó lesz.Sztem a sajtó "lesz@rja" most Alonso és a Renault VB-címét, mert amit Schumacher művelt az majdnem egyenlő a LEHETETLENNEL!!!!
Obinho,ne legyél kérlek kárörvendő, egy óriási egyéniség bucsúja volt ez a mai,és azt hiszem te is láttad,mit művelt!Obinho írta:Hozzá se ért FiziSzép volt samuka! A kis német telhetettlen. Ez már nem a teidőd
![]()
há-há