Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne legyen ennél nagyobb örömöd...visszavágunk!!!szív a barca ma este! írta:Ja ha már a múltnál járunk ki nyert többször bajnokságot és bajnokok ligáját a Real vagy a barca???????? vége a mecsnek 2-0 pá
Én is segítek megverni ezt a kis..., meg a másikat is.Perrero írta:én mostmár téged akarlak megverni...szív a barca ma este! írta:Robinho-ról fingotok sincs miket csinál, Nistelrooy szivat titeket és még ti akartok minket megverni?!:D:D:D Kicsit nevetséges a Barca!!!
Hala Madrid!!!!!! utóirat: csicskák vagytok noobok:D
Visszavágón Eto'oval reRealista* írta:Helyre állt a világ rendje.![]()
![]()
![]()
A csicska barca meglett verve!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
REAL MADRID 2-0 barcelona![]()
![]()
![]()
látod ennyi vagy...tudod egy vérbeli szurkoló nézi a csapata múltját is...nemcsak a jelentszív a barca ma este! írta:100 éve ki nyer??? ki a túrót érdekel!!!!!!!! jelenbe éljél csicska 2-0 nézed a meccset??? én igen és kinevetem azt a [auto_cenzúra] szánalmas barcát:D
![]()
Majd év végén pofázzál [auto_cenzúra]szív a barca ma este! írta:Robinho-ról fingotok sincs miket csinál, Nistelrooy szivat titeket és még ti akartok minket megverni?!:D:D:D Kicsit nevetséges a Barca!!!
te aztán marha értelmes vagy mit ne mondjak...szív a barca ma este! írta:Robinho-ról fingotok sincs miket csinál, Nistelrooy szivat titeket és még ti akartok minket megverni?!:D:D:D Kicsit nevetséges a Barca!!!
húzz a rákba, mit rontod itt a levegőt...legalább tudnál értelmeset hozzászólniGame90 írta:Jó a bemutatkozásod itt. De sztem húzzál el inkábbszív a barca ma este! írta:mivan csicskák nem megy a játék ma este?1honapja nagy volt a szátok h nyertek ellenünk,de ez nem fog összejönni,[auto_cenzúra] CSAPAT VAGYTOK!!!!!!
Jó a bemutatkozásod itt. De sztem húzzál el inkábbszív a barca ma este! írta:mivan csicskák nem megy a játék ma este?1honapja nagy volt a szátok h nyertek ellenünk,de ez nem fog összejönni,[auto_cenzúra] CSAPAT VAGYTOK!!!!!!