Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valdés, Zambrotta, Puyol, Thuram, Silvinho, Xavi, Deco, Iniesta, Messi, Ronaldinho, GudjhonsenReplay írta:Info honnan?Sztem kizárt, hogy Iniesta és Xavi egyszerre legyen a kezdőben...Aprieto írta:A madridistán:
Valdes; Zambrotta, Sylvinho, Puyol, Thuram; Iniesta, Deco Xavi, Messi, Ronaldinho; Gudjohnsen.
Szerk. Ok, látom már
Info honnan?Sztem kizárt, hogy Iniesta és Xavi egyszerre legyen a kezdőben...Aprieto írta:A madridistán:
Valdes; Zambrotta, Sylvinho, Puyol, Thuram; Iniesta, Deco Xavi, Messi, Ronaldinho; Gudjohnsen.
Király, eddig is ideges voltam a meccs miatt, most ez az infó rátett egy lapáttal. Thuram kéne középre, Marquez meg vkp-ba! (bár ez ma már lerágott csont). Na persze Iniesta se bizonyíthat, nem baj, majd Deco-ról megint lesz egy jó kis perces video hogy mit csinált a meccsen..
nem erről beszéltemsergi1989 írta:jaj ez gogy pénz miatt volt jo a reál!azt mondmeg hogy mér támogatják...ha annyira [auto_cenzúra] lenne tán nem szálnának bele ennyien az meg nem a real madrid hibája hogy támogatni akarják!hülye lett volna pl elutasitani annak a tvének az ajánlatát ami nem tom hány évre több mint egy miliárd eurót fizzet...jo hogy elfogadja
nem akartam sem vitát inditani sem arcozniCooltiszo írta:lionel19: Nem kell az arcozás, még ha nem is az akart lenni, akkor se kell ilyenkor fölöslegesen vitát indítani. A meccs után lesz sztem itt is, ott is sokminden.
A Clásico miatt néha bele bele olvasgatok a madridista fórumaiba, hát vannak ott is vicces dolgok.Petixy írta:Ha nyer a Barca megint megjelenik somszomszéd aláírásában a 9bl meg ilyesmi.De jo is lenne....
Azt is olvastuk...Los Banditos írta:Ha elolvasnátok a hozzászólás többi részét is...
Teljes mértékben igaza van,nekünk áll a zászló hogy mivagyunk előrébb a tabellán ÉS mimár 3 nagycsapattal is játszottunk ők csak 1-el...
Amúgy ha ma kikapnánk az számunkra alig jelentene valamit hiszen egy Realnak bárki ellen nyernie kell hazai pályán...
Pontosan!Cooltiszo írta:lionel19: Nem kell az arcozás, még ha nem is az akart lenni, akkor se kell ilyenkor fölöslegesen vitát indítani. A meccs után lesz sztem itt is, ott is sokminden.