Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
?Los Banditos írta:Amit ma nyújtottunk az nulla,az semmi...Elösször is:Ez a Zambrotta kölyök nagyon felhúz,idehoztuk egy kalap pénzért de semmit nem csinált eddig még csak pofázott a bírónak...Nulla,húzzon innen!Oleguert a helyére!A másik Thuram,mennyire akarták itt néhányan hogy kezdjen mert ő úgyis jobb Márqueznél hát tessék,ez lett az eredménye!
Szerintem is túlvariálja ezt az egészet!botond kiru írta:szerintem Rijjkard tulvariálja a "rotácios rendszert",miért kell egy jo kezdőn változtatni 3-4 helyen minden meccsen!Legyen stabil a kezdő,aki csere vegye tudomásul!Csak azért ne cserélgessünk,hogy mindenki játszon!Marquez jobb játszon ő,Gudjonsen nagyon statikus nem elég gyors ehhez a játékhoz.Zambrotta harmatgyenge,nem hozza a tudását,ha nem változik nyáron el kell adni,Ronaldinho formán kivül van,Deco is,tompa az egész csapat!
Mostmár én is azt mondom,hogy felejtsük el Gudjonsent,jöjjön Saviola!!!sasi1 írta:Gudjohnsen hozta azt amit tud...
Már nincs sok addig, mire Saviola kezdő lesz, és hiszem ott is fog ragadni.
Ez a mai meccs teljesen más lessz,Hála Istennek,mint a LondoniSaviola írta:Nem írom le ezredszerre,hogy itt a nagy nap,de én is izgulok,hogy milyen lesz a meccs..az alattam () említett összeállításokkal értek én is egyet..Remélem így állunk fel..az erősebb védelem fontos a mai meccsen..S remélem hatalmas formajavuláson megy át az egész csapat,mert a szerdai teljesítmény nem múlható alul..szóval hajrá fiuk,nyerni kell!
FoRcA BaRcA!