Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minek isztok ti olyan sok kólát?R.M.C.F írta:A holnapi meccs néző menű 4 főre/2 Barcás haver és 2 Realos-egyik jómagam/:
3 Kacsa sütve
4 kiló gombasaláta
7 liter Villányi vörös.
2 liter Baccardi rum
20 liter cola
Nassok.....
R.M.C.F írta:A holnapi meccs néző menű 4 főre/2 Barcás haver és 2 Realos-egyik jómagam/:
3 Kacsa sütve
4 kiló gombasaláta
7 liter Villányi vörös.
2 liter Baccardi rum
20 liter cola
Nassok.....
Szerintem tuti,h kezdeni fog Xavi!Game90 írta:Balhátvéd már tuti, hogy Sylvinho. Védekező kp meg legyen akkor Marquez. Xavit nem értem, hogy mért nem akarja betenni a kezdőbe Frank. Ha pihentetni akarja azt ne ezen a meccsen tegye. Elöl meg Saviola. Ha Giuly fog kezdeni ,,középcsatérként'', akkor nagyon ideges leszek
Hát erre nagyobb tényleg az esély,de Ronniet sohasem szabad leírniroonie írta:Hát szerintem inkább Messi fog szivatni a jobbszélen.
majd meglátjuk mennyire fogja szivatni...mostanába nem igen szokkot...Ronal.10 írta:az a lényeg hogy Sylvinho játszon!!!! me dinhoval nagyon megértik egymást!! és holnap azt a Ramos gyereket meg tudják majd szivatni a szélen (de sztem messi Carlost is)
Engem biza nagyonis erdekelChris írta:idézet a madridistáról, hátha itt is érdekel valakit:
''13:45 - Információink szerint az erdélyi kedves madridisták is élőben láthatják majd az El Clásicót, a B1TV közvetítése jóvoltából. (az információt köszönjük Buitre nevű kedves felhasználónknak).''