Én is ezen a véleményen vagyok,szerintem is jobb ha Messi kezd,bár ő is olyan,h még csereként több hasznára van a csapatnak,persze ígyis más szintről van szó,mint Gyula esetében!Game90 írta:Azért Giuly most nem mutatta meg, hogy mit tud csereként. Volt 1-2 jó elfutása, de semmi több. Messi meg most nem játszott rosszul kezdőként sem. Giuly maradjon csak csereember. Aztán sztem lassan mennie kell...
Ez igaz,csak az a gond,h Messi is inkább csereként tud nagyot lendíteni a csapaton,és ugyebár mind2en ugyanazon a poszton vannak...LG írta:Sztem most is jol játxott a cselzi ellen, elénkült vele a támadojáték, lehet ha hamarább jön..
Azért ha csereként beáll, akkor a gyorsasága a kifáradt védőkkel szemben sokat ér nekünk.
Ez igaz! Nem lehet tudni,hogy mi lett volna,ha nem lő gólt idegenben,akkor lehet nyerünk itthon 3 simára,de Fociban nincs HA!Los Banditos írta:Ha nem ment volna be akkor nem álltunk volna be védekezni és támadóbb felállással kezdtünk volna itthon,amúgy a sok rossz,pocsék meccsét sem szabad elfelejteni...redmiller írta:Van, aki elfelejti, hogy ő lőt be bennünket a BL döntőjébe....
Ha nem ment volna be akkor nem álltunk volna be védekezni és támadóbb felállással kezdtünk volna itthon,amúgy a sok rossz,pocsék meccsét sem szabad elfelejteni...redmiller írta:Van, aki elfelejti, hogy ő lőt be bennünket a BL döntőjébe....
Biztos diszkriminálják apró termete miatt!Atesz írta:Nem értem mi bajotok van Giulyvel
Köszi az infot. jövőre jöhet dos santos.gentdelbarca írta:Ha minden igaz dos Santos 1989. május 11.-én született!
Giuly pedig jó játékos, megfelel Messi cseréjének! És mint látható, csereként beszállva jó teljesítményre képes!!
Kell ő, szükség van rá!!
már megint elbeszélünk egymás mellett.ozsimiki írta:Na már megint...lionelmessi19 írta:igen, a B-ből lehetne a helyére tenni vkit. mennyi idő múlva lesz dos santos 18?Zsolti írta:hát én pont emiatt ábrándultam ki belőlle 2 éve madridban,amikor égtünk 4-2re..semmit se tudott berugni..meg amúgy is..ha felhoznánk valakit a B-ből simán lenne olyan hasznos,mint Gyuszika..sőőőt![]()
Egyszer: De cserének persze jó+minden,
Most meg: B-ből hozzunk a helyére,hihetettlen,mintha selejt lenne komolyan...lehet pár dologban igazatok van,de ennyire akkor sem vészes,h mindig ki akarjátok rakni még a keretből is!
Na már megint...lionelmessi19 írta:igen, a B-ből lehetne a helyére tenni vkit. mennyi idő múlva lesz dos santos 18?Zsolti írta:hát én pont emiatt ábrándultam ki belőlle 2 éve madridban,amikor égtünk 4-2re..semmit se tudott berugni..meg amúgy is..ha felhoznánk valakit a B-ből simán lenne olyan hasznos,mint Gyuszika..sőőőt
igen, a B-ből lehetne a helyére tenni vkit. mennyi idő múlva lesz dos santos 18?Zsolti írta:hát én pont emiatt ábrándultam ki belőlle 2 éve madridban,amikor égtünk 4-2re..semmit se tudott berugni..meg amúgy is..ha felhoznánk valakit a B-ből simán lenne olyan hasznos,mint Gyuszika..sőőőt
Lehet h igen, de lehet h nem. A fociban nincs ha, ugyhogy nélküle nem nyertünk volna BLt. Nagyon sokat tett már a csapatért, 1 nagy baja van: Messi a posztján játxik.lionelmessi19 írta:sztem meg ha nem lett volna rá szükség, az azt jelentette volna , h messi egészséges, és játszik, és akkor sokkal jobban megbontjuk a védekezésüket, otthon, és idegenben is. igaz ez a bl döntőre is.The Torreador írta:Jó de csak gondoljatok a milan elleni meccsreott pl ki miatt mentünk tovább??
![]()
szal nélküle valszeg nincs bl döntő
hát én pont emiatt ábrándultam ki belőlle 2 éve madridban,amikor égtünk 4-2re..semmit se tudott berugni..meg amúgy is..ha felhoznánk valakit a B-ből simán lenne olyan hasznos,mint Gyuszika..sőőőtozsimiki írta:Én nem értelek titeket! Még ilyenkor is oltjátok...Zsolti írta:egyetértünk..a kezdőtöl minéál messzebb van,annál jobb!![]()
Nem egy cselező gép,de hasznos tagja ő is a csapatnak! Ezt már bizonyította többször is!
Nem ment el rajta semmi kulcsfontosságú meccs,sőt inkább jött rajta...
Akkor kellene szidni,ha már nemtudom hanyadik ziccert hagyná ki egy rangadón 1-0 ás vesztésre állva...
Szóval GO GYULA![]()
sztem meg ha nem lett volna rá szükség, az azt jelentette volna , h messi egészséges, és játszik, és akkor sokkal jobban megbontjuk a védekezésüket, otthon, és idegenben is. igaz ez a bl döntőre is.The Torreador írta:Jó de csak gondoljatok a milan elleni meccsreott pl ki miatt mentünk tovább??
![]()
szal nélküle valszeg nincs bl döntő
Atesz! Te aztán megmondtad!Atesz írta:Giulynek muszáj játszania a rotációban szvsz