Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg dúrva,h egyesek már el akarják adni! Azért sokkal többre kellene értékelni amit ezért a csapatért tett! És még TENNI FOG!Atesz írta:Beszarok, hogy ti már az eladásáról irogattok.![]()
Minek akarjátok eladni???? Azért mert nincs formában???
Előbb-utóbb formába fog jönni, remélem inkább előbb, mert ha nem akkor ez a szezon ennyi volt, de ha ő elmegy, akkor nagyoin sokat gyengül ez a csapat, és akkor vége.
Eto'o is nagyon hiányzik, de emlékezzettek vissza mit műveltek ketten a pályán, és ha visszatér Eto'o megint ezt fogjáék csinálni, és ehhez mélg vegyétek hozzá Messit is.
Amennyiben ilyen formában maradna 2 év múlva is jó, ha 20millát adnának érte. Már, ha még kellene egyáltalán valakinek.roonie írta:Én most még játszatnám, aztán még vagy két évig játszhat, úgyis formába lendül majd, de ha nem tenné két év alatt sem, eladnám a Milannak 100 milláért, abból lehetne pótolni, főleg ha így folytatja, de amúgy nem fogja így folytatni hamarosan formában lesz.
Szerintem is formába fog lendülni,de azért ha mégse,akkor 2évet nem bírna ki a csapat 1 ilyen Ronnievalroonie írta:Én most még játszatnám, aztán még vagy két évig játszhat, úgyis formába lendül majd, de ha nem tenné két év alatt sem, eladnám a Milannak 100 milláért, abból lehetne pótolni, főleg ha így folytatja, de amúgy nem fogja így folytatni hamarosan formában lesz.
nem 10 múlva kell pótolni mert akor lesz más ezt én is tudom,de ha jól jáccik és úgy jáccik aki akkor őt nem lehet pótolniTorinho írta:elvakult ronnie fan vagy. Mindig van pótolható csodajátékosok. Nézd. 10 évvel ezelőtt ki volt a szupersztár barcában? Valaki. S most Ronnie a szupersztár. 15 év múlva jön barcába egy másik "pótolhatatlan"...Roniee21 írta:RONIEEE PÓTOLHATATLAN !!!!!!!!!!! ŐT NEM LEHET PÓTOLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
elvakult ronnie fan vagy. Mindig van pótolható csodajátékosok. Nézd. 10 évvel ezelőtt ki volt a szupersztár barcában? Valaki. S most Ronnie a szupersztár. 15 év múlva jön barcába egy másik "pótolhatatlan"...Roniee21 írta:RONIEEE PÓTOLHATATLAN !!!!!!!!!!! ŐT NEM LEHET PÓTOLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
RONIEEE PÓTOLHATATLAN !!!!!!!!!!! ŐT NEM LEHET PÓTOLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!visca el barca írta:igy van. nincs potolhatatlan jatekos a barcelonaban. ha elmegy akad majd a helyére egy másik hasonlo tehetseg...Boixos írta:nem kell ezen kiakadni, mivel egyikünk sem lát a dolgok mögé. az újságíróknak az a feladatuk, h ilyen jellegű hírekkel (is) szórakoztassák a népet.
de ha el is menne (amit nem hiszek), akkor mi van? láttunk már a szájából segget csináló tiszteletbeli katalán nemzeti hőst. nem ronaldinho tartja életben a barcát! ő egy csúcsszuper játékos, de nem érte van a Klub, hanem ő van a Klubért. a barca ezerszer fontosabb, mint száz ronaldinho.
fc barcelona fc írta:Hülye Chalse
AndersonTibi1982 írta:Talán, valamelyik fiatal zseni, pl, aki a portoban van ha jól tudom! Hogy is hívják??? Ha nem is pótolja ronit, de kicsit tudná helyettesíteni!
igy van. nincs potolhatatlan jatekos a barcelonaban. ha elmegy akad majd a helyére egy másik hasonlo tehetseg...Boixos írta:nem kell ezen kiakadni, mivel egyikünk sem lát a dolgok mögé. az újságíróknak az a feladatuk, h ilyen jellegű hírekkel (is) szórakoztassák a népet.
de ha el is menne (amit nem hiszek), akkor mi van? láttunk már a szájából segget csináló tiszteletbeli katalán nemzeti hőst. nem ronaldinho tartja életben a barcát! ő egy csúcsszuper játékos, de nem érte van a Klub, hanem ő van a Klubért. a barca ezerszer fontosabb, mint száz ronaldinho.
Ott már "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lessz valamit mutatnia! Ha ismét ilyen ötlettelenül játszik,az sajnos nagyon kihat az egész Csapatra is,és akkor a győzelem esélytelen,de én bízok benneLG írta:Remélem a real ellen végre mutat vmit. Azt mondta ott lex, ha szükség lex rá, de eddig még nincs sehol