Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???R.M.C.F írta:Ezt megmondtad......A végén még megmagyarázod azt is hogy a Föld ovális.barátom ettől azért hátast nem dobok
én szeretem is a real madridot
és hát nem tudom Puskás kötődése a klubbhoz
hát szóval nem is értem hogy lehetne nem szeretni
persze azt se értem egy realos hogy nem szerteheti a barcát
a nem értésem forrása hasonló a fentebb említettekhez
de
a
lényeg
a barcelona az több lett mint egy fociklub
a madrid A legsikeresebb
madrid az raj fociklubbb
de a barca már több annál a csapat, katalónia jelentősége nagyobb
egy olyan világban élünk ahol minden a pénz körül forog
így az egész futball is a pénzről szól
persze nem nekünk és nem azoknak a playaknak akik már unják a pénzt
de azért hall mindenki számokat hogy milyen összegek folynak
és ebben a világban a szímensz helyett unicef et írni öreg hááááát
na látod ilyet nem tud egy focicsapat
a barca megtette
Ezt megmondtad......A végén még megmagyarázod azt is hogy a Föld ovális.barátom ettől azért hátast nem dobok
én szeretem is a real madridot
és hát nem tudom Puskás kötődése a klubbhoz
hát szóval nem is értem hogy lehetne nem szeretni
persze azt se értem egy realos hogy nem szerteheti a barcát
a nem értésem forrása hasonló a fentebb említettekhez
de
a
lényeg
a barcelona az több lett mint egy fociklub
a madrid A legsikeresebb
madrid az raj fociklubbb
de a barca már több annál a csapat, katalónia jelentősége nagyobb
egy olyan világban élünk ahol minden a pénz körül forog
így az egész futball is a pénzről szól
persze nem nekünk és nem azoknak a playaknak akik már unják a pénzt
de azért hall mindenki számokat hogy milyen összegek folynak
és ebben a világban a szímensz helyett unicef et írni öreg hááááát
na látod ilyet nem tud egy focicsapat
a barca megtette
Hát pontok tekintetében jobbak vagyunk ,mint tavaly ilyenkor,de a játék tekintetében nagyon nemZsolti írta:azért most sokkal másabb a szitu,mint tavaj..Subinho írta:ez így van! mindíg a hazai együttes a favorit. aztán 0-3...Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu
azért most sokkal másabb a szitu,mint tavaj..Subinho írta:ez így van! mindíg a hazai együttes a favorit. aztán 0-3...Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu
Így van, manapság én sem komálom a Madridot, de ők legalább nem gyilkolják a focit. És remélem, hogy Capello is így fogja gondolni.Mental_Theo írta:Az El Clasicokon mindig a hazai csapat a favorit. De nagy különbség a Chelsea és a MAdrid között, hogy a madridiak nem rugják péppé a játékosokat, hanem inkább megpróbálnak focizni,és nem kontrára játszanak hazai pályán...
R.M.C.F írta:Jobb a Barca.Elöttünk jár.Jelenleg.
Tessék ennyi ezt leírni és beismerni.De ez nem tart örökké.Nemsokára mi leszünk elől.Ilyen a foci.Aki azt hiszi örökké tart a Barca sikerszériája az tévedés áldozata.
na ne röhögtess már....Persze semmi se tart örökké, mintahogy a real se lesz örökké a primeraban. Twisted Evil
a fradi és a juve is pórul járt, lehet rólatok is lehull a lepel
Ez alap.Game90 írta:21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta. madridista.hu
Azért álmodozni lehetozsimiki írta:Szerintem is jól járnának vele!Zsolti írta:Azé mert Mo-n nincs olyan jó zsugás,mint ez a Radoi...azzal egy gyerekkel szerintem nagyot szakítanának..sok jót hallottam rólla megbízható forrásokból!
Game90! Amúgy a Románok,mind klubbszinte,mind Válogatott szinten SOKKAL előtünk járnak![]()
Gera 1 van,ő valóban pozítív értelemben lóg ki honfitársai közül,de azért nem annyira,h 1 Real szintű csapat megvenné...max 1 erősnek mondható középcsapat...