Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen, ezt én is olvastam tegnap. eddig azt mondta: élete a barca és innen akar visszavonulni és esze ágában sincs más klubban játszani!!! most meg: nem mondok semmit, majd a menedzserem megoldja, aki beszélt már erről a barcával...Tibi1982 írta:http://inforadio.hu/hir/sport/hir-80183
Remélem nem az ilyen hírek miatt nem tud úgy játszani, ahogyan azt tavaly tette!
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ez már nem csak szédítés!
Így van! Sokkal többre képes,de ahogy előttem sokan leírták,nagyon úgy tűnik h jelentősen csökkent a motivációja!Saviola írta:Nem varrom a nyakába a vereséget,-nehogy félreértés legye-,mert az egész csapat siralmas volt,DE..ennél sokkal többet kell nyújtania,mert elég gyenge mostanábanés ennél sokkal-sokkal többre képes,kívánom neki,hogy formába lendüljön és menjen neki a játék..ezt megtörténhetne pl. a real ellen.![]()
![]()
ViScA eL BaRcA!FoRcA Ronaldinho!
Lehet, h igazad van, de Messi mindössze 19, így nemcsoda h bőven van még benne motiváció.Subinho írta:nem az a baj, h kikaptunk a cselszitől, sőt még nem is az a baj, h ronaldinho [auto_cenzúra] volt ezen a meccsen, mert a holland elég keményen osztota... hanem az, hogy hónapok óta lelketlenül, unottan, fantáziátlanul játszik!!! volt már egy ilyen korszaka a PSG-nél. ki is maradt hosszú időre a kezdőből, meg a válogatottból is. meglepetés is volt, hogy a 2002 VB előtt visszakerült a csapatba. azóta megtáltosodott, de mintha megint belefáradt volna az egészbe...
ez a fontos meccseken majd odateszem magam duma, meg elég [auto_cenzúra]!!! olyan mintha azt mondaná, hogy haggyá má nincs nekem kedvem ilyen gagyi meccseken rohangálni, majd a 8 között focizok...
Ronaldotól láttunk az utóbbi időben hasonlókat. A VB-n egyszerűen nem akart focizni, mert ez neki gagyi... majd a döntőben... hát így járt...
példát vehetne messiről!!!
Ehhez csak annyit, hogy ő hónapok óta (egy-két kivételle) [auto_cenzúra]...Torinho írta:Na skacok, nem kell a verességet Ronnie -ra fogni! Sokan voltak szarok. Egyszerűen Barcának nem ment az egész, oszt 1:0 oda. DE ilyen szinten, amit a barca mívelt tegnap, az kb 3:0 oda lett volna. Szerencsénk volt hogy csak 1 gólt lőttek.
nálad a pontCharlie írta:Nem játszott jól, de nem is érdekel. Bl csoportkör, a Chelsea-n kívül van még 2 ellenfelünk, ki kell vívni a továbbjutást azt ennyi. Akkor majd erősen kritizálhatjuk, ha a kieséses rendszerben nyújt ilyen formát.
Bajnokságban fontos meccs volt, odatette magát. Fontos meccs következik, várjuk a hasonló folytatást.
C.
Nem két rögzített szituból lőt gólt? Nem tudjuk amúgy mit csinált... Legalábbis én nem láttam...HAnonymus írta:Ha visszaolvastok két oldalt ebben a topikban akkor látjátok hogy kezdünk lemenni margó-szintre. Hétvégén megveri egyedül a Sevillát most meg el kell küldeni anyjába hogy nem csinálja meg ugyanezt a cselszkijjel. Összetenném a két kezem ha a következő 50 évben olyan magyar focistát látnék aki az ő tudásának a háromnegyedét tudja hozni...