Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is jól járnának vele!Zsolti írta:Azé mert Mo-n nincs olyan jó zsugás,mint ez a Radoi...azzal egy gyerekkel szerintem nagyot szakítanának..sok jót hallottam rólla megbízható forrásokból!
Ne haragudj, de egy-két játékosunk abba az irányba tart...Ordog írta:Sry Charlie.. abbahagytamR.M.C.F írta:Te meg azon hogy amiket felsoroltál azok 100 -ad rendű dolgok.
De lehet hogy RvN jobb fára mászásban pl.Vagy kötélhuzásban.
RMCF, te pedig akkor ringasd magad abba a hitbe, hogy ezek csak 100-ad rangú dolgok... talán az utóbbi 3 évben ezért tart a madrid előrébb Ronaldoval és Ruuddal, mint mi Eto'o-val.
Értem én![]()
![]()
![]()
Sry Charlie.. abbahagytamR.M.C.F írta:Te meg azon hogy amiket felsoroltál azok 100 -ad rendű dolgok.
De lehet hogy RvN jobb fára mászásban pl.Vagy kötélhuzásban.
Maradjunk annyiban, hogy mielőtt átálltunk volna a 3 védős rendszerre, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az oroszoknak(sőőőőőőőőőőőt). Drogba gólja sem egy kidolgozott akció végén volt, hanem egy egyéni villanással döntötte el a meccset(mellesleg a L'poolnak is ugyanilyen gólt rúgott). A szám tátva maradt, amúgy:)Zsolti írta:Hát nemtudom,de azért kb 30 percig három védővel szerintem még életében nem játszott a Rijkaard féle barca..ráadásul egy Cs. ellen..merész..ez akkoris hülyeség volt..hozta volna be Edmilson helyett..Gio legalább egyszer-kétszer meghúzta szélen..na jó.egyszer
Azért tartassz még ott ahol tartassz a véleménynyílvánításban a barátaiddal együtt, mert azt hiszed, hogy egy csatárt csak a gólszerzés minősít...R.M.C.F írta:Dagadtazhatsz...meg lófejűzhetsz....mindankinek megvannak a veszteségei.A lófejű legalább anyira gólerős mint Etoooo.És A dagadt is.
Pedig nem olyan bonyolult... Lehozott egy védőt, és behozott egy labdabiztos kp-t, hogy ezzel megerősödjünk ott arra a maradék 30 percre, és ne veszítsünk annyi labdát... majd pedig lehozta Guddy-t Gyula helyére, hogy Messi és Dinho együtt tudjun hancúrozni középen vagy esetleg a bal szélen, ill. Iniesta behozatalával feljebb tolta a kp-s sort és ezáltal a védelmet hogy jobbat tudjunk nyomni....Zsolti írta:Hát ezaz..ezt száz öregasszony se tudná megmagyarázni. mer' csak!R.M.C.F írta:Mi volt a Bronchorst-Iniesta csere lényege?Mert az számomra érhetetlen....