Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért az elmúlt 2 év legeredményesebb csatárát ne hagyjuk ki a bugiból... és asszem ez így van rendjén...redmiller írta:Így igaz...R.M.C.F írta:Az hogy Etoo hiányzik az nem téma.Mindenhol vannak ilyen esetek.Ilyen a foci.A Chelsea jobb volt.Nagy dolog.A Barca nem tudta játszani a játékát.Középpályán iszonyu aggresszív volt a Dinamo London.Ez nem tetszik senkinek.Nem csoda.Lehetett volna több gol különbség is.
Így igaz...R.M.C.F írta:Az hogy Etoo hiányzik az nem téma.Mindenhol vannak ilyen esetek.Ilyen a foci.A Chelsea jobb volt.Nagy dolog.A Barca nem tudta játszani a játékát.Középpályán iszonyu aggresszív volt a Dinamo London.Ez nem tetszik senkinek.Nem csoda.Lehetett volna több gol különbség is.
egy kicsit túlzásba viszed, nem?Zsolti írta:Még ezelőtt a meccs előtt is mondtam,hogy örülnék madridban egy jó X-nek..na ezek után szerintem még tüzijátékot is rendeznék,ha pontot tudnánk szerezni...ezt a szégyent.![]()
Zsolti, térjél már észhez... milyen szégyenről beszélsz??? Kikaptunk a cselszkijtől idegenben 1-0-ra, Eto'o nélkül.. mi ebben a szégyen???Zsolti írta:Még ezelőtt a meccs előtt is mondtam,hogy örülnék madridban egy jó X-nek..na ezek után szerintem még tüzijátékot is rendeznék,ha pontot tudnánk szerezni...ezt a szégyent.![]()
Sacchi írta:Nekem meglepő volt a Barca gyenge játéka, de még jobban meglepett, hogy a Chelsea milyen könnyedén játszotta át a Barca védelmét. Ezt most nem bosszantásból írom, komolyan nem erre számítottam. Ronaldinhot Boulahrouz leradírozta, momentuma sem volt a brazilnak. ( egyesek komplett hülyének néztek odaát amikor nyár elején mondtam, hogy Boulahrouz nálunk is beférne a védelembe ) Gudjohnsent észre sem lehetett venni, Deco nagyon akart, de sok labdát eladott. Edmilson nagyon gyengén játszott. Messi és a később beállt Giuly próbált életet vinni a Barca játékába, de nem sikerült. Rijkaardot sem értettem, hogy egy balhátvéd helyett miért hozza be Iniestát. és miért játszatja a csapatát ék nélkül, Guddy lehozása után... A Chelsea borzalmasan gyenge volt a befejezés terén, elég csak Drogba 2, vagy Sheva óriási helyzeteire gondolni. Kiváncsi vagyok, mennyit javul majd a Barca a Klasszikusig. Remélem jó meccset láthatunk majd, szép játékkal és Madrid győzelemmel. ( Előbbi kettővel azt hiszem itt mindenki egyetért, utóbbival talán vitatkoznának néhányan )
fel kell vetetni vkivel és megnézed felvételről...Szakacs írta:Es ime Hofy Geza melto utodja :DDD amugy sztem kinkeservesen is de behuzzuk a Madrid ellen..Ha mar csak azt is nezzuk h a Madrid vedelmeben mindig benne van egy gol, es azert a mi csapatunknak nem akarmilyen golvagoi vannak szoval szerintem hozhato a meccs.. nagyon de nagyon varom..sajnos nalunk Erdelyben egy ado se kozvetit spanyol bajnokikatReyes és Raulű írta:Jó van megyek nem vesztregetem a drága idő met, de azért ti is szidjátok ám rendesen a Madridot!!!!
Hala Madrid!!!!!!!!!((
es meg nem tudom h fogom megnezni a meccset mert egy el classicot ppstreamen keresztul nem lehet annyira elvezni
udv Szakacs Zsolt
Es ime Hofy Geza melto utodja :DDD amugy sztem kinkeservesen is de behuzzuk a Madrid ellen..Ha mar csak azt is nezzuk h a Madrid vedelmeben mindig benne van egy gol, es azert a mi csapatunknak nem akarmilyen golvagoi vannak szoval szerintem hozhato a meccs.. nagyon de nagyon varom..sajnos nalunk Erdelyben egy ado se kozvetit spanyol bajnokikatReyes és Raulű írta:Jó van megyek nem vesztregetem a drága idő met, de azért ti is szidjátok ám rendesen a Madridot!!!!
Hala Madrid!!!!!!!!!
oké raulű, mostmár pihenjél! vagy tudsz normálisan viselkedni, vagy ki leszel szórva a francba!Reyes és Raulű írta:igen nálatok úgy szint juve játékosok vannak. Capellot és Cannavaro nevét szádra neved. A Raajkard egy valamiben okos volt:
banánt adott etonak ha gólt lőtt. Ugye milyen Okos?,