Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak a ligát vettem alapul... ugy jött ki a 4-0 de a 10-1 még jobban bizonyitja h Messi nem gólszegény mint ahogy Raulű- mondjasergi1989 írta:ha jol számolom messi 10 mecsnél jár ,robinho 1 nél,te hogy számolod?
Reyes és Raulű írta:lemerném fogadni tavaly megvette a Barca-real meccset .
Mennyit vizettek carlos kiállításáért és a tizenegyesért??
az olcsó volt, a nagyobb lóvét akkor kellett kivizetni, amikor hülyére vertünk titeket a bernabeuban. kapott raul is, h luftot rúgjon, meg a hátvédeitek is ki lettek stafírozva, h az ellenkező irányba szaladjanak, amikor jön ronaldinho. ronaldonak elég volt egy nagy vekni zsírral és hagymával.Reyes és Raulű írta:lemerném fogadni tavaly megvette a Barca-real meccset .
Mennyit vizettek carlos kiállításáért és a tizenegyesért??
érdekes.a hétvégén kikapott a real, most mégis nyertek. hogy is van ez akkor?Reyes és Raulű írta:Tegnap a real szuperül játszott.
Ugyan ebben a felállásban játszik a barca ellen.
Ti csak féltek a blancoktól.
Robinho benne lesz a kezdőbe. hiába nem játszik ronaldo mert visszatér reyes.
Amúgy nálatok sérült belletti helyette zambrotta játszik aki még be se ileszkedett.Nem lesz a majom. Ronaldinho pedig elfárad ma.
És az egész barcát meg viseli a mai vereség.
A realt feldobja a mai győzelem
nem is gondoltam komolyan.sergi1989 írta:hát ez elég csunya volt a diaráról meg a faterjáról!de nem szólók semmit...
Zambrotta odalép Robinhónak (persze nem szabálytalanul) a Robinho-tok összetörikReyes és Raulű írta:Robinho úgy elfeof menni a zambrotta mellett, hogy csak nézi.
Úgy jó hogy esélyesebbek vagytok chelseánál ha cech és cuddicini sérült.
Mást részt Cannavaro a világ legjobb védője nem zambrotta!!!!!!!!!
Ronaldinhot leradirozza a pályáról Cannavaro!!!!
Robinho jobb mint Messi (aki messi van a gól lövéstől!!!!!!!!
sztem lesz hilario, annyira azért nem jók a ruszkik, h kapus nélkül álljanak kiReyes és Raulű írta:Nem baj majd hilario kivédi a barca lövéseit , ha lesz egyátalán.
Reyes és Raulű írta:Robinho úgy elfeof menni a zambrotta mellett, hogy csak nézi.
Úgy jó hogy esélyesebbek vagytok chelseánál ha cech és cuddicini sérült.
Mást részt Cannavaro a világ legjobb védője nem zambrotta!!!!!!!!!
Ronaldinhot leradirozza a pályáról Cannavaro!!!!
Robinho jobb mint Messi (aki messi van a gól lövéstől!!!!!!!!
jah. majd a padrol riogatja messit. maximumTomi írta:Én is így látom, hogy a tegnapi meccsből nem szabad kiindulni. A Steau egy kiscsapat, amit még a Madrid is simán ver. De én a hétvégi meccstől nem félek, mert a Real egy lassú csapat és ellenünk ez kevés lesz. Egyedül Robinhotól kell tartanunk.