Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ez volt az elsősergi1989 írta:miki,az általánositást megfigyelted?de most komolyan kérdezem!érdekelne hogy télleg vagy csak ugy mondtad!mert akkor figyelek rá!
Miért általánosítasz mindig? Itt a többség x et várt a meccstől,akkor ha a románok úgy játszanak,ahogy tudnak is! Mert ez egy nyámnyila banda eddig....,így nincs esély,h egyenlítenek,ti meg még szerezhettek pár gólt..sergi1989 írta:ez annyira izzé hogy eddig nézzétek meg majd a románok oda verik őket ,meg hogy mien jo csapat a keleti legjobb,mostmá egy gyenge csapat,ezt má énse birtam "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt megemliteni,jah és lehet bármit mondani ma szépen játszunk és ez sztm egyértelmüen összefügg robinho játékával!
Ha már itt vagyok muszáj j-velsergi1989 írta:ez annyira izzé hogy eddig nézzétek meg majd a románok oda verik őket ,meg hogy mien jo csapat a keleti legjobb,mostmá egy gyenge csapat,ezt má énse birtam "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt megemliteni,jah és lehet bármit mondani ma szépen játszunk és ez sztm egyértelmüen összefügg robinho játékával!
Hát ez 0-2 idáig,és teljesen az van,amit leírtál!Boixos írta:hát, akármilyen tré volt a hétvégén a margith, sztem behúzzák ezt a meccset. nem komoly csapat a románoké, ilyen madrid kaliberek ellen valszeg tele van a gatyeszük, és elfelejtik még azt is, amit eddig tudtak. ahogy ezt bemutatták a lion elleni meccsükön is.
de nem bánnám, ha rámcáfolnának.