Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gyenge 0-0lionelmessi19 írta:Nos kérem, ma Bukarest vs margó.
Ki mit tippel?
Én ismét megkockáztatom, h kikapnak, mert hát a Steauva erősebb ellenfél lesz, mint az előző, és nem fognak a gólvonalról fölélőni...
Tippek, vélemények........
Szerintem is x lessz!lionelmessi19 írta:Nos kérem, ma Bukarest vs margó.
Ki mit tippel?
Én ismét megkockáztatom, h kikapnak, mert hát a Steauva erősebb ellenfél lesz, mint az előző, és nem fognak a gólvonalról fölélőni...
Tippek, vélemények........
Minden klasszikusnak van tétje!Los Banditos írta:Annak a meccsnek számunkra már nem volt tétje...
1 Classzikusnak mindig van tétjeLos Banditos írta:Annak a meccsnek számunkra már nem volt tétje...
Szerintem sem kell mindig kiindúlni abból a 0-3 ból! Akkor is esélyesebbek voltunk,és ki is használtuk! Most is esélyesebbek vagyunk,de még előttünk van a meccs,ami teljesen 3esélyes,bárki legyen hazai pályán! Most is kihasználjuk a helyzeteinket,mert lesznek,akkor ismét győztesen távozunk!sanyahm írta:Azt írtam, hogy MADRIDBAN MINDÍG A REAL AZ ESÉLYES, erre meg sokan azzal a bizonyos 0:3-al jönnek. Előtte mi volt Madridban? Kaptatok egy négyest, pedig akkor is ti voltatok az esélyesek... vagy rosszul tudom???
Úgy legyen!gentdelbarca írta:Mindezek ellenére szerintem nyerünk 1-0-ra, a gólunkat pedig a végén beszáló Saviola szerzi!!
Hy Subi!Subinho írta:az nem számít, mert akkor már zsebben volt a liga, mint tavasszal, az 1-1-nél. le szem [auto_cenzúra] a srácok, kit érdekelt. viszont azokon a meccseken, amikor számított, mert még a szezon közben voltunk, bizony kaptak szép hármasokat...Vito írta:természetesen -mint minden meccsen- most is Barça győzelmet várok.
de emlékezzünk csak a két szezonnal ezelőtti 2-4-re!
sokkal jobbak voltunk mindenkinél az egész szezonban, azon a meccsen mégiscsak fel tudták magukat szívni a már igencsak öregecske sztárok.
igaz, hogy akkor volt a Barça szempontjából hátráltató tényező (a már "megnyert" bajnokság).
de a madridnak most új edzője van és félig új csapata, ami pluszmotivációt jelent(het).
másik oldalról viszont van egy szuper csapat
szóval óvatosan!![]()
![]()
![]()
ha összeszedi magát a real akkor végig bekkelik a meccset és talán még 1 gólra is futja nekik, de a barcának is tuti!!! viszont ha nem kapják nagyon gyorsan össze magukat, megint egy hármassal mehetnek zuhanyozni!!!
az nem számít, mert akkor már zsebben volt a liga, mint tavasszal, az 1-1-nél. le szem [auto_cenzúra] a srácok, kit érdekelt. viszont azokon a meccseken, amikor számított, mert még a szezon közben voltunk, bizony kaptak szép hármasokat...Vito írta:természetesen -mint minden meccsen- most is Barça győzelmet várok.
de emlékezzünk csak a két szezonnal ezelőtti 2-4-re!
sokkal jobbak voltunk mindenkinél az egész szezonban, azon a meccsen mégiscsak fel tudták magukat szívni a már igencsak öregecske sztárok.
igaz, hogy akkor volt a Barça szempontjából hátráltató tényező (a már "megnyert" bajnokság).
de a madridnak most új edzője van és félig új csapata, ami pluszmotivációt jelent(het).
másik oldalról viszont van egy szuper csapat
szóval óvatosan!