Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, most má elfogadtam, de tegnap baromira fájt. Mindenesetre ilyen zakokbol nem kéne hagyományt csinálni...redlions írta:Azt hittem a Barca fanok különbek, mint a madridisták...
Ha nincs önkritika, akkor inkább töröljetek a tagok közül... Normális hangvételű megjegyzésekre nem kell felkapni a fizet. Miért fáj ennyire, hogy rosszul játszott a csapat??? Nyert a real! Kevés helyzettel nyert, a Barca nem játszott! Vesztetünk és ez TÉNY! Fogadjátok el!
teljesen igazad van, nincs is ezzel semmi gond. figo10 néha abban a stílusban kapja a válaszokat, ahogy ő is megnyilvánult. belőlem például ez semmi indulatot nem vált ki, inkább röhögök az egészen, mint ahogy sztem ő is. bár a feketék állatozása annyira nem jön be, részemről ezért bátorkodtam utalni az ő (figo10) esetleges majom voltára, de nem teszek ilyet többet. egyébként nélküle sztem szegényebb lenne a fórum.redlions írta:Azt hittem a Barca fanok különbek, mint a madridisták...
Ha nincs önkritika, akkor inkább töröljetek a tagok közül... Normális hangvételű megjegyzésekre nem kell felkapni a fizet. Miért fáj ennyire, hogy rosszul játszott a csapat??? Nyert a real! Kevés helyzettel nyert, a Barca nem játszott! Vesztetünk és ez TÉNY! Fogadjátok el!
Semmi gond nem lenne HA normális hangvételbe írná!! De NEM abban írja!!! Folyamatosan provokál, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni!!!: "Hol találkoztam Etooval? - Talán az állatkertben!".redlions írta:Azt hittem a Barca fanok különbek, mint a madridisták...
Nem a kritikával van a gond. Hanem hogy "Láttam őket az állatkertben" meg ilyenek.redlions írta:Nem értek egyet!!!!rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Az istennek sem akar úgy írni h ne provokáljon vkit!!!![]()
![]()
Ha nem bírjátok elviselni a kritikát, akkor komoly baj van veletek! Egy ilyen katasztrofális teljesítmény nem engedhető meg, különben tényleg úgy járunk, mint tavaly a Real!![]()
![]()
![]()
Figo10 ! A rasszizmustól el kellene tekintened!!!Eto'o is ember, sőt különb, mint sok fehér!
Bocs de ha ilyet le mer irni h az állatkertben találkozott Etooval akkor takarodjon a fenébe erről a honlapról!redlions írta:Nem értek egyet!!!!rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Az istennek sem akar úgy írni h ne provokáljon vkit!!!![]()
![]()
Ha nem bírjátok elviselni a kritikát, akkor komoly baj van veletek! Egy ilyen katasztrofális teljesítmény nem engedhető meg, különben tényleg úgy járunk, mint tavaly a Real!![]()
![]()
![]()
Figo10 ! A rasszizmustól el kellene tekintened!!!Eto'o is ember, sőt különb, mint sok fehér!
Nem értek egyet!!!!rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Az istennek sem akar úgy írni h ne provokáljon vkit!!!
Igaz.Minek kell itt mindig esélyeket adni?Enrique írta:Nem tom minek kell még mindig "tökölni" vele...rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Nem tom minek kell még mindig "tökölni" vele...rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
de kár.rhynn írta:Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Ma kapott egy utolsó utáni figyelmeztetést, ha folytatja repül végleg. Ezt neki is mondtamEnrique írta:Javasolnék figotíznek 1 párnapos bann-t..![]()
Akkor köszi mindenki nevében mindenkinek mindenkitől!rhynn írta:Én meg az Eurobarca nevében köszönöm... magamnakredlions írta:Én meg; Enrique nevében is köszönöm!Enrique írta: Redlions nevében is köszönöm!
Én meg az Eurobarca nevében köszönöm... magamnakredlions írta:Én meg; Enrique nevében is köszönöm!Enrique írta: Redlions nevében is köszönöm!
Én meg; Enrique nevében is köszönöm!Enrique írta: Redlions nevében is köszönöm!
Redlions nevében is köszönöm!rhynn írta:Nem igazán érdekel a kosárlabda, nem tud lekötni, de összefuthatunk.redlions írta:Mikor lesz végleges, hogy maradunk vagy sem a modi szerepben?
Rhynn! Pécsen, 23-án jössz kosár meccsre? PVSK-Univer, vagy nem érdekel.
Szerintem már véglegesek vagytok
Nem igazán érdekel a kosárlabda, nem tud lekötni, de összefuthatunk.redlions írta:Mikor lesz végleges, hogy maradunk vagy sem a modi szerepben?
Rhynn! Pécsen, 23-án jössz kosár meccsre? PVSK-Univer, vagy nem érdekel.
BEnnem valahogy nem veszik el, mert ami nincs az nem veszik el...Enrique írta:Látod, Eszti, néha-néha,Eszter21 írta:De jó, ez nagyon tetszik. Még rímel is...Enrique írta: Türelem, türelem ismét gépet terem...
Bennem is elveszik 1 kis poéta....
1ébként véletlen volt..
Látod, Eszti, néha-néha,Eszter21 írta:De jó, ez nagyon tetszik. Még rímel is...Enrique írta:Türelem, türelem ismét gépet terem...redlions írta: Sajnálom...
Lépek, mert az öcsém tűrelmetlen. 1,5 órája ülök a gépén.![]()
Mikor lesz már újra gépem????
De jó, ez nagyon tetszik. Még rímel is...Enrique írta:Türelem, türelem ismét gépet terem...redlions írta:Sajnálom...Enrique írta: Nem tom... Az a baj h sztem semmit...
Türelem, türelem ismét gépet terem...redlions írta:Sajnálom...Enrique írta:Nem tom... Az a baj h sztem semmit...redlions írta: Mit ártottál nekik??
Sajnálom...Enrique írta:Nem tom... Az a baj h sztem semmit...redlions írta:Mit ártottál nekik??Enrique írta: Hm.. Nekem megnéztem 6 van abból 3 "neméppenkedves"...