Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mindenhol balhéznak! még egy barátságos teremtorna után is? ez már azért tulzás ennek nem volt tétje ráadásul simán mentek tovább szal minek kell verekedni? igazad van ezek tényleg barbárok!elprat írta:Fővárosi (újpesti)+ helyi drukkerek verekedtek Zalaegerszegen a szombat esti mérkőzés után.
Jó de az UTE fanatikusok hol nem balhéznak?Lételemük hisz barbárok(t.a kiv.-nek)
Nem láttam,de remélem,hogy a Bajzát,vagy a Tokody fog lőni az Újpestnek.barca99 írta:Látta vki, hogy mekkora gólt vert az a Czvitkovits-gyerek kb. 30-ról a ZTE-nek? Isszonyat nagy volt...
Semmi gond, megértem.Melkor írta:Elnézést kérek, egy kicsit én is elragadtattam magam, de nagyon felment bennem a pumpa, mikor megláttam a hsz-ét!
nem csak hogy nevetséges ha nem gusztustalan is!nem ezért ilyen a magyar foci amilyen, de hogy köze van hozzá az biztos!nem tudom azon gondolkodtam hogy ennek a máriusnak az nem jutott még eszébe hogy esetleg saját magát menesztje???ozsimiki írta:Mondjuk egy ekkora vereség után nem oly meglepő,ha nem tudnánk,h mi folyik arra fele....
Azért nem tudom mi célja van a tulajnak ezzel a csapattal,de amit művel,az egyszerűen nevetséges![]()
Mondjuk egy ekkora vereség után nem oly meglepő,ha nem tudnánk,h mi folyik arra fele....
Pfff... hát azért 1ilyen patinás klub ,remélem nem szűnik meg,és vhogy jönnek majd a befektetők