Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Livescore-n tuti,h lessz minden, sárga,gól szerző,ezek biztosLos Banditos írta:Valószínűleg lesz egy-két "besúgó" akik majd a meccsről küldik a telefonokat azok pedig kirakják a netre,ha nem legfeljebb livescore!
Jó kis kép nagyon!Los Banditos írta:Nem találom a BL topicot ezért ide teszem:
http://kepfeltoltes.hu/view/061015/IM00 ... es.hu_.jpg
kínálja magát a bőr.Los Banditos írta:Nem találom a BL topicot ezért ide teszem:
http://kepfeltoltes.hu/view/061015/IM00 ... es.hu_.jpg
sztem Puyi biztos fog jáccani cselzi me a madrid ellen is és sztem Rafa-nak kellenne flmennie vkp-baSilvanus írta:
Egyértelmű, hogy jelen helyzetben, a következő három meccsen imígyen kell felállni:
Ronaldinho Saviola/Guddy Messi/Giuly
Xavi Edmilson/Motta Deco
Sylvinho/Gio/Zambrotta Marquez Thuram Zambrotta/Belletti
Valdes
(Értelem szerűen: KEZDŐ/vagy/talán)
hogy h nem érted???Silvanus írta:Hát Chris én megmondom őszintén, hogy nem igen értem a felállásodat: Sylvinho-Xavi balszél, vagy mit akar jelenteni az a kötőjel ott? Deco-Messi mi van, nem is egy poszton vannak??? Nem értem...
Akkor megjegyzés CANCELLED.Enrique írta:Sorry, én írtam el, egyből észrevettem, de nem tudom kijavítani tegnap óta, mert valami elromlott a híradminban.cruyff írta:Messi képben van: "A Sevilla elleni meccsünk nagyon fontos, de még fontosabb, hogy három ponttal távozzunk a Ramon Sanchez Pizjuan stadionból." Nem mi játszunk hazai pályán????Ezek után tényleg elhiszem, hogy még nem gondol a chelsea-re.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Addig is elnézést mindenkitől.![]()
![]()
Sorry, én írtam el, egyből észrevettem, de nem tudom kijavítani tegnap óta, mert valami elromlott a híradminban.cruyff írta:Messi képben van: "A Sevilla elleni meccsünk nagyon fontos, de még fontosabb, hogy három ponttal távozzunk a Ramon Sanchez Pizjuan stadionból." Nem mi játszunk hazai pályán????Ezek után tényleg elhiszem, hogy még nem gondol a chelsea-re.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem semmi lehetőség lenne...bár ez még csak a jegy áraGame90 írta:60-65 rongy? Meggondolható...
OFF: még jó hogy láttam dvd-n.Los Banditos írta:22-én,sajnos pont egy időbe esik a Hitler utolsó napjai című filmel de akkor azt felveszem.sasi1 írta:Lehet már tudni, hogy 21., vagy 22- én lersz a real elleni meccs?![]()