Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden ami fontos, le lesz írva a külön közvetítő rendszerben, amit a meccs előtt teszünk majd ki. Lényeges információ nem marad majd ki, az biztos. Elég régen használtuk már a rendszert, mivel általában van közvetítés, de a régebbi látogatók biztos emlékeznek egy-egy korábbi tudósításra.Sylvinho_ írta:Az online tudósítás hogy fog zajlani?Helyzetek, cserék is lesznek írva, vagy csak a sárgák, gólok, amolyan Livescore-osan?
mondom h probaltam netrol is...Perrero írta:http://picbox.cjb.hu/kepestar/ Ide feltöltöd, és asszem a másodikat bemásolod a profilodban a legalsó részre
1. Az az avataromHAnonymus írta:Az nem zavar hogy a saját aláírásodban megállás nélkül látod a reál-címert?
Nekem miért van 5 privim, amikor nincs is?Sharkinho írta:De most tényleg. Te vagy kb a 10-dik aki megkérdeziCsak egy kicsit kéne visszaolvasni.
Hali,Obinho írta:Hellosztok! Az oldal szereksztői közül valaki fel venne msn-re. Lenne egy ötletem és egy kérésem! Fontos lenne! Előrre is köszönöm! bioptron@msn.com
Ezek nem mi voltunk, hanem a képfeltöltés.huTibi1982 írta:már megint kivettétek az aláírásomat????
itt kinlódok, hogy visszarakjam, ti meg fogjátok és kiveszitek!
Szépek vagytok!