Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyárfás jó riporter! Már engem is halálra idegesít képernyőn keresztül is, hát még azokat akik ott űlnek!Vito írta:reggel Gyárfás meghívta Détárit és Bozsikot.
de jó volt nézni...
asszongyák': "a törökök ellen jó lett volna 90%-ot nyújtani."
Gyárfás: "az önök szerint nem a nullával volt egyenlő".
"levonják a konzekvenciákat?" (magyarul lemondanak?)
erre azt mondták, hogy délelőtt találkoznak Kistulokival és minden kiderül...
Megúszta volna ezen kipróbálásokat és az időveszteséget, ha kommunikált volna magyar emberekkel! Vagy ha ezt azért mégse, legalább megfigyelőket küldhetett volna a szóban forgó játékosok mérkőzéseire! Nem olyan bonyolult ez, csak kicsit dolgozni kellett volna!Perrero írta:azért probálta ki sztem a gyengéket is, mert neki fogalma nem volt, h ki mit tudsemmit... időt kellett volna hagyni neki
De sz@r volt!Perrero írta:nem volt az olyan sz@r, csak ki akart próbálni mindenkit...sergi1989 írta:mateusnak is nagyon [auto_cenzúra] volt a válogatási elve...de nem edző kérdés!
Én csak olvasmányaim alapján írtam ezt, mert sportklub híján nem láttam a mérkőzést! Szerencsére!XaviMessifan írta:nem!amiko Juhász felment akkor toth balázs mert hátra.na de mind1 lényegtelen csak gondolom kijavitlakgentdelbarca írta:Dárdai azért ment visszább, mert Juhász felment csatárba!
Azért matheussal jobbak voltuk, főleg a vége felé, főleg a játékunk, fejlődött a csapat. Miota elment visszaestünk és még máltátol is [auto_cenzúra]. Sztem ha maradt volna nem itt tartanánkgentdelbarca írta:Ha kijutnánk egy világversenyre akkor ott már nagy valószínűség szerint nem aláznának le minket, mivel olyan csapatunk van amlye kijutott!
Jelenleg ettől messze állunk, persze matematikailag akár még az EB-t is megnyerhetnénk!
Barátságos meccsek lényege semmi!!! Nincs jelentőségük! Ha mondjuk hétvégén játszanánk az olaszok ellen és nyernénk akkor mi lenne?? Semmi!!
Rosszak voltunk Lotharral is és most is azok vagyunk!
nem!amiko Juhász felment akkor toth balázs mert hátra.na de mind1 lényegtelen csak gondolom kijavitlakgentdelbarca írta:Dárdai azért ment visszább, mert Juhász felment csatárba!
Futsal-ban a jövő 13. ak vagyunk hollandia 14. és nekik 60000x annyi igazoltjuk van mind nekünk... és mi lenne ha pénzt is raknánk bele?kath23 írta:lehet hogy más sportágat kéne ennyi pénzel tamogatni?? miért nem latják már be ott a nagyok hogy ez nem mehet igy! bár sok megoldás nincs!!! Ahogy ennek jövöje sem igazán!!!
Hát talán megérjük azt a napot,h őt és még hasonló fiatalokat betesznek a KEZDŐBEgentdelbarca írta:Ezt mindíg azzal szokták indokolni, hogy Juhász annó csatár volt! Azt elfelejtik, hogy már nem az?! Szánalom, de ez van!
És még Priskin is beférne szerintem a válogatottba, ha már olyanok ott lehetnek akiknek még csapatuk sincs! Ill nem játszanak!
kell kommentálni?Túl nagy teret hagytunk a máltaiak gyors támadójának – kezdte a védő.