Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs b+,hogy nem jutott eszembe visszaolvasni..nem figyeltem ezt a topicot,csak nekem most tunt fel eloszor..ennyi,sry,hogy erdeklodni mertem majd maskor jobban figyelek..a hszt meg toroljetek.Perrero írta:nehéz visszaolvasni kicsit
Köszi szépen!Enrique írta:Ozsimiki, megrefolmáltam a Labrarúgás részleget, megtalálod remélem amit keresel.![]()
Egy csomó kamureg volt már megint. Azokat törölte Enrique, amúgy csak oldalakat reklámoztakPerrero írta:nem én voltamEnrique írta:Ma történt pár érdekes dolog itt a fórumban, így gondolom ez is ennek a része...
Szerintem kaptál egy privit valakitől, akinek a regjét később, mielőtt elolvastad volna az üzenetet, töröltük.![]()
Ti csak így találomra törölgettek...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olvass lejjebb.visca el barca írta:hali.
kis segitseg kene.
az e-mail postamban volt 3 uzenetet, hogy itt az eurobarcan vki kuldott 3 privit.
na most én ezt az ertesitot kitoroltema fiokomban, mire itt az euzrobarcan kitorolte az a kapott uziket (eddig nem volt ilyen)
előtudjatok keriteni vhonnan a kapott uziket v bukó?
Barcaboy!Barcaboy08 írta:Van egy kis problémám,mivel nem tudok feltölteni képet a nevem mellé szeretnék megkérni minden moderátort,vagy szerkesztőt hogy ha lehet lépjenek ez ügyben.!!!!Köszi előre is!!!Bár már tegnap jeleztem ezt,valamelyik forumon.Közönöttel Barcaboy08