Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.12. 14:28:14

őőő csak subinhoo ra szeretném irni azt montad hogy az utóbbi években a nem a mi versenyünk a bl????egy kérdés és csak neki nem másnak nem beszolásból!92-május akárhányadikáig a barcanak mi e volt a bl?csak azzéé tudjuk ám mi hány méter
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.12. 14:24:54

attól, hogy ők nyerték a legtöbbször, még korántesem tartanám az ő versenyüknek. az F1 sem Schumi versenye, a Tour sem Armstrong versenye.
ha így gondolta, akkor sportszerűségből:elégtelen.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.12. 14:22:35

Subinho írta:akkor azt kellett volna mondania:

a BL a real madrid versenye VOLT! 8) remélem pár év múlva tovább jutunk mint a legjobb 8... 8) :lol:

vagy

a BL a real madrid versenye... az idővel... hátha eljutunk még egyszer a döntőig... :) :D
Erre pedig majd az lesz a válasz, hogy "ő ezt mondta, csak rossz lett a magyar fodítás!" :lol:
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
real_funghi

2006.10.12. 14:22:33

Nézőpont kérdése. Calderon úgy gondolja, hogy a bajnokság megnyeréséhez nem elég kiegyensúlyozott a csapat (azaz nem nyerjük meg idén sem). Hát ha ezzel szerintetek lenézi az ellenfeleket, akkor gratulálok... A BL más műfaj, ott adott meccseken kell jónak lenni. Bármelyik nagycsapat nyerhet (Liverpool,2005), vagy olyan, akit senki sem vár (Porto, 2004). Nem mellesleg ti akartátok a szezon elején a létező összes trófeát zsebrerakni és ez hivatalos álláspont... Ebből nem a Copa del Rey a legértékesebb, valószínűleg ezért nem szokott Laporta ilyeneket mondagatni. Pláne, hogy a BL, PD a tietek volt legutóbb. Amúgy nem vagyok Calderón-szimpatizáns, de lehet a szavait kiforgatni is meg értelmezni is. Nem árt, ha láttok Real-os véleményt is. Nem vagyunk elszállva évekkel ezelőtt megnyert címektől, legfeljebb van akinek ez a védekezési mechanizmusa. Én nem sorolom magam közéjük.
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.12. 14:15:22

real_funghi írta:Akkor leírom magyarul. Calderón arra értette, hogy a Real Madrid versenye a BL, hogy mi vagyunk benne a legeredményesebbek. Ebben mi olyan hülyeség?
akkor azt kellett volna mondania:

a BL a real madrid versenye VOLT! 8) remélem pár év múlva tovább jutunk mint a legjobb 8... 8) :lol:

vagy

a BL a real madrid versenye... az idővel... hátha eljutunk még egyszer a döntőig... :) :D
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 14:14:11

nem kell itt helyretenni a dolgokat funghi.
nyilatkozott egy nagyarcút az elnökötök (ami, ha csak a számokat nézzük, még igaz is), erre jöttek a reakciók.
itt érezted azt, h az enyémet ki kell emelned, és el kell mondanod, h mihez tartsam magam. ez már nem az első eset, gondolom, nem is az utolsó.
de nem probléma, addig jó nekünk barmoknak, amíg jön a jóságos funghibácsi és kivezet minket a susnyásból.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.12. 14:12:28

Vitonak teljesen igaza van! Ha jobb egy ellenfél csapat azt el kell ismerni! Vagyishát nem kell, de illik!

Calderón pedig nem véletlenül mondta ezt úgy ahogy! A saját szurkolóit ezzel bíztatja, az ellenfél szurkolókat pedig próbálja idegesíteni!
Saját szemszögéből ügyesen csinálta, a világ 99%-a szemében viszont elég buta megnyilvánulás volt!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.12. 14:10:07

hiába esik néhány embernek rosszul, de calderon bácsi igencsak nagyképű és beképzelt!!! látszik: a múltból él és nem tiszteli az ellenfeleket!!! én is mondhatnám, hogy 20 évesen még tudtam gyorsan futni, most 31 évesen meg már nem, de még akkor is én vagyok a legkirályabb... :lol: :lol: :lol:
az utóbbi években valahogy nem úgy tűnt, h a BL a madrid versenye... nem is tudom, mikor is estek ki sorban az elmúlt években??? 8)
Chris
Capitá del Barça

2006.10.12. 14:09:09

real_funghi írta:Akkor leírom magyarul. Calderón arra értette, hogy a Real Madrid versenye a BL, hogy mi vagyunk benne a legeredményesebbek. Ebben mi olyan hülyeség? Legfeljebb nektek nem tetszik. Fordítva is előfordulhatna, és akkor rögtön másabb a leányzó fekvése. Nem tartom valószínűnek, hogy akkor szaroznátok Laportát. Azzal kapcsolatban meg hogy ki határoz meg mit és kinek, nem kéne tovább folytatni a vitát, mert nem szívesen keresem elő a korábbi hszeiteket odaátról. Ha megszólal itt egy madridos már egyből el van nyelve. Nem mindig azért mert hülyeséget mond, hanem csak azért mert felveszi a stílusotokat, ami már annyira nem nyerő. Nem is akartam már írni semmit, de a szándékos félreértéseket nem szeretem annyiban hagyni. És ez amit csináltok, ez az. Erről volt egy véleményem, amire írt Pedro írt, meg Vito is, és itt felőlem abba is hagyhattuk volna, úgyse győzködtelek volna titeket tovább. De ha nagyon ragaszkodtok hozzá...
Laportától már hallottad azt, hogy a mi versenyünk a Spanyol Kupa?

Nem :!:

És ez a lényeg.
Kép
real_funghi

2006.10.12. 14:06:49

Akkor leírom magyarul. Calderón arra értette, hogy a Real Madrid versenye a BL, hogy mi vagyunk benne a legeredményesebbek. Ebben mi olyan hülyeség? Legfeljebb nektek nem tetszik. Fordítva is előfordulhatna, és akkor rögtön másabb a leányzó fekvése. Nem tartom valószínűnek, hogy akkor szaroznátok Laportát. Azzal kapcsolatban meg hogy ki határoz meg mit és kinek, nem kéne tovább folytatni a vitát, mert nem szívesen keresem elő a korábbi hszeiteket odaátról. Ha megszólal itt egy madridos már egyből el van nyelve. Nem mindig azért mert hülyeséget mond, hanem csak azért mert felveszi a stílusotokat, ami már annyira nem nyerő. Nem is akartam már írni semmit, de a szándékos félreértéseket nem szeretem annyiban hagyni. És ez amit csináltok, ez az. Erről volt egy véleményem, amire írt Pedro írt, meg Vito is, és itt felőlem abba is hagyhattuk volna, úgyse győzködtelek volna titeket tovább. De ha nagyon ragaszkodtok hozzá...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:57:39

miért te meghatározhatod itt nekem, h merre hány méter?
nem én kezdtem a beszólogatást.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:57:32

real_funghi írta:Nem akarod esetleg meghatározni, hogy odaát mikor mit írhatok?
Már itt meghatároztad, de ott nem fogod.
ez nem jogos funghi.
Nem volt már mibe belekötni, meg négy napja nem írt már ebbe a topicba senki, hát találni kellett valamit.
erre szerinted mit írjon egy eurobarcas fórumozó?!

egyébként Boixos reagálása Caléderón beszólására abszolút helyénvaló.
vagy szerinted is a Madrid versenye a BL?
real_funghi

2006.10.12. 13:54:29

Nem akarod esetleg meghatározni, hogy odaát mikor mit írhatok?
Már itt meghatároztad, de ott nem fogod.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:48:52

funghi, sztem akkor humorizálgass odaát a topikotokban, ha majd közvetlenül téged találnak meg, nem pedig a csapatod [auto_cenzúra] elnökét amigo.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.12. 13:44:20

real_funghi írta: A hátúszás meg tulajdonképpen Egerszegi Krisztina száma volt.
Más úszó tulajdonképpen mi a p.csáért indult el benne?
Vitóval egyetértek, elbizakodni tényleg nem szabad, korántsem tűnik - egyelőre - olyan magabiztosnak a csapat, mint tavaly összel. Azonban rendkívül szerencsétlen párhuzamot választottál, funghi. A hátúszás Egerszegi Kriszta száma volt, valóban... néhány évig... nem pedig örökérvényüleg. Ráadásul a Real nem emelkedett ki SOHA (50es években nem éltem, nincs kompetenciám arra, hogy az akkor volt labdarugást, versenylebonyolítási szisztémát elemezzem) annyira a labdarugás mezőnyéből, mint Egerszegi, hiszen egy úszáshoz hasonló egyéni sportágban nincs benn akkora szerencsefaktor, mint a futballban.

És még valami... ha Egerszegi negyven évesen visszatérne a medencébe, korántsem biztos, hogy nyerne... 8) Sosem árt a fiatalítás :wink:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:38:11

oké funghi, ehhez tartom magam. és bocsánatot kérek az elragadtatott megnyilvánulásomért.
többet nem írok, nehogy kitílts innen bakker.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:36:51

az írásom azért nem jelenti azt, hogy egyetértek Calderón parolájával.
az egy hülyeség. és nagyképű is.
ezt a többi reagálásra írtam.
real_funghi

2006.10.12. 13:35:05

Boixos írta:ja, a bl tulajdonképpen a real versenye.
más csapat tulajdonképpen mi a p.csért indul el benne?

remélem, október végefelé nagy segítséget kap majd az öreg, h visszaszálljon a földre.
A hátúszás meg tulajdonképpen Egerszegi Krisztina száma volt.
Más úszó tulajdonképpen mi a p.csáért indult el benne?

Nem volt már mibe belekötni, meg négy napja nem írt már ebbe a topicba senki, hát találni kellett valamit. Vitonak van igaza. Inkább örülnétek, hogy a 2006-ost ti nyertétek.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.12. 13:28:55

azért mi se essünk át a túloldalra. magas lóról lehet nagyot esni.
az, hogy két éve jók vagyunk, nem vonja maga után, hogy ez mindig is így lesz. sajnos.
tavaly behúztunk szinte mindent, de idén sokkal nehezebb dolgunk lesz.
köszönjünk meg minden napot, amíg a csúcson vagyunk, mert sokáig egyszerűen lehetetlen ott maradni és el fog jönni az idő, amikor majd "odaát"
kell gratulálni. :|
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.12. 13:11:16

én aláírom, hogy 4-5 éve remek volt a madrid, nyertek is sorban mindent... de az már elmúlt!!! most a barca nyer simán zsinórban mindent!!! ja! és még annyit, hogy a 9 BL-ből 6 BEK, amit nem ilyen formában játszottak, kevesebb csapattal és már igencsak régen!!! úgyhogy sztem a reális alap az összehasonlításra: 3-2! és a címvédő jelenleg a BARCA!!! Ennyi!!! 8)
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.12. 12:55:17

Hát igen. Ez az alapvető baj a mai fiatalabb Madridos generációval, hogy folyamatosan azzal jönnek, hogy ilyen meg olyan nagy eredményei vannak a Realnak, a Barcának meg nem... ÉS NEM ÉRTIK MEG (illetve nem akarják), hogy azok az eredmények már elég régen jöttek, az a csapat már a múlté... A mai Real, és a mai Barca között pedig felesleges párhuzamot húzni, mert nem egy súlycsoport! Szomorú ez a Real Madrid szurkolóknak, DE EZ VAN!

Jó példa erre a Magyar válogatott: MI MAGYAROK lenézünk másokat, elküldünk másokat melegebb éghajlatokra mondván, hogy anno Puskáséktól rettegett a világ...? NEM! Miért? Mert az régen volt, nagyon-nagyon régen.

De jó lenne ha ezt felfogná egy-két ember Madridban, és szerte a világon is... :roll:
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 10:34:09

hát igen, mással nem nagyon lehet erősítgetni a soraikat az utóbbi időben :D
lehet, h mostanában többen voltak azok, akik inkább röhögtek rajtuk, mint akik hanyatt estek a negyven-ötven évvel ezelőtti 6 és az elmúlt 8 év alatt összeszedett 3 bl-címükön.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.12. 10:23:09

Ja, az indoklása az volt, hogy mivel 9 BL-cím van, azért a Madrid versenye. Érvelni is tud az öreg, és akkor csodálkozunk, hogy a szurkolóik is folyamatosan visszaharsogják ezt az idióta dumát... :?
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.12. 09:10:46

ja, a bl tulajdonképpen a real versenye.
más csapat tulajdonképpen mi a p.csért indul el benne?

remélem, október végefelé nagy segítséget kap majd az öreg, h visszaszálljon a földre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.12. 09:07:03

madridista írta:Ha a csapat csak egy címet nyerhetne, melyiket szeretné leginkább? A Kupát a Bajnokok Ligáját vagy a Ligát?

Határozottan mondom, hogy a Bajnokok Ligáját! Ez a versenysorozat tulajdonképpen a Real Madrid versenye.
Ő volt Calderón papa egy TV-interjún... Szerény az ürge, hiába 8)

Lezárt