Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elmélet és gyakorlat között az a különbség, h az elméletileg minden úgy van, mint gyakorlatilagPerrero írta:Pistike az elvi és a gyakorlati dolgokróll tanul az iskolában, hazamegy megkérdi az apját h mi a különbség az elv és a gyakorlat közt:Lujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
Erre a apja odamegy a lányához, megkérdi tőle, figyelj ha kanál 10ezer dollárt lefeküdnél azzal a szomszéd randa négerrel
Igen -mondja a lány
megkérdi a feleségét, a válasz ugyanaz, majd az anyját aki szintén igennel felel
erre odamegy a fiához: látod kisfiam, elvileg van 30ezer dollárunk, gyakorlatilag 3 kurvával élünk együtt...
remélem értitek a "példát"
Ezt nem értem! Szerintem akkor oldódik meg,ha jön vmi új hír,mivel ha nem,akkor az azt jelenti,h marad minden ebben az állapotban,tehát nem közvetítheti semmi sem( tv,net) a meccset..Ronal.10 írta:amugy hireket erröl honnan lehet nézni?? ha meg nincs hir ujabb akkor megoldódott a dolog.. és látni fogjuk a PCast-on (ma magyar adó ugyse adja majd... me ez a cucc eltolodik sztem vasárnap délig is.)
Ha nem oldódik meg a dolog akkor ott sem fogsz látni semmit , egyszerűen nem tudják honnnan venni az adást, valószínüleg kamera sem fogja venni. Ez érdekeslesz. Valószínűleg ha látunk is később összefoglalót, csak a nézőtérröl nézők által felvett dolog lesz.Lujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
http://pplive.uw.hu/index.htmlLujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
Hy!visca el barca írta:most akkor megint nem látjuk a 7végi meccset v mivan? ez tuti?
Hát akkor nagyon ajánlom,h már most vasárnap is adhassanak..sasi1 írta:![]()
Ez hihetetlen. Úgy látszik jövő héttöl már lehet Sevilla meccset adni.
http://www.lfp.es/noticias/noticias_tv.asp
Sajnos én is így gondoltam! Csak reménykedtem valami kiskapu félében, ami mindíg van! Csak mivel nem vagyok jogász nem tudom mi lehetne jelen esetben a kiskapu!Vito írta:nem veszi fel.
mert:
a sevillai meccseken a hazai jogokat birtokló, 1db TV-társaság felel a felvételért.
normális esetben azután ezt eladják:arrow: és a jogtulajdonodtól vásárló csatorna, saját logoja alatt tűzi műsorra a meccseket.
mivel nincs megállapodás, nincs műsor.
nem veszi fel.gentdelbarca írta:Ettől a meccstől független ez a hercehurca! Ha jól tudom idén még nem adtak Sevilla meccset!
Ezt én teljes mértékig a tv társaság hibájának érzem!
Remélem azért a Barca TV felveszi valahogy a meccset és a későbbiekben leadja, mert akkor legalább letölthető lesz!
Telepítened kell mindig azt a programot, amit a stream megkövetel (Pl. ppstream, synacast, tvants, stb). Ez esetben a Pcast progit. http://pplive.uw.hu -n leírnak minden tudnivalót a bal oldali menüben, és le is lehet szedni minden szükséges cuccot.sasi1 írta:Ez hogy működik?gPROject írta:Spain - Argentina
22 órától