2006.10.11. 21:55:26
Hmmmmm..... ja és még egyszer hmmmm...
Kicsit elszomorodtam, de nem írom le újra mindazt, amit már megtettetek, ellenben mivel nem láttam, Istennek hála a második félidőt, felmásztam az uefa honlapjára, és megnéztem a statisztikát!!!!!
Bár ne tettem volna: Málta: 15 kapura lövés, Mo: 4, azaz négy kapura lövés, persze ebből csak 2-szer találtuk el........
Persze Bozsik bizti azt fogja nyilatkozni, h nem látjuk a pozitivumot, de nem igaz, itt a meccs pozitivuma: volt türelmünk kivárni, h T. Sanyi betaláljon, és megtette, talán két itthon is beállíthatnánk legközelebb Málta ellen, hátha akkor is "varázsol" majd nekünk... De a a tanácsom arra a meccsre az lenne, h ne támadjunk ki ennyire, inkább álljunk be MÁLTA ELLEN ITTHON VÉDEKEZNI, és operáljunk mi kontrákkal, hátha az jobban müxik!!!
A másik ötletem nem túl szép, de lassan lehet, h ehhez kéne nyúlnunk, h vmi változást érjünk el. Sztm országosan fel kéne vállalnunk, h nem járunk ki válogatott meccsre, amíg vmi változás nem történik........csak attól félek, h akkor hosszú évekig állnának üresen a tribünök....
Harmadik ötletem, játszunk mindig csak barátságos meccseket, és csak nagy válogatottak ellen, így nincsenek elvárások, és nincs leégés....
Negyeik ötletem, amit már sokan írtatok, vállaljuk fel, h nincs felnőtt focink, és mostantól csak a fiatalokat játszassuk mrá a felnőtt korosztályban, csak őket nevelgessük, és ne törődjünk az esetleges nagy vereségekkel, csak a jövőben bízzunk, hátha az szebb lenne.