A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Én nem nagyon követem őket, de ma spanyol szinten egész jó focit tolt az Osasuna, messze nem a tipikus spanyol kiscsapat bunkert, a támadóik is veszélyesek voltak, láthattunk tőlük szép megoldásokat. Igaz, a Real védelem ma asszisztált. A +2 BL meccs valószínűleg nem tesz jót nekik, de ezt maguknak köszönhetik. Szerintem hétközben is csak főleg védekezésben voltak jobbak, igaz, abban lényegesen. Támadásban kb. ugyanazt hozták, mint ma, csak ott nem kaptak kettőt az egy rúgott gól mellé. Vinicius egyébként kezd magára találni, Mbappé nem az igazi a visszatérése óta, Güler meg többiek meg teljesen visszaestek.
Valóban nem mutattak sokat a hazaiak második félidőben, de egyszer elmentek, elég az. Gyünyörűen csinálta.
alapvetően én is így vagyok vele, de a RM azért sok mindent megtesz annak érdekében, hogy könnyű legyen bírói elfogultságot érezni az irányukba. ha nem vergődnének egyfolytában és nem gyakorolnának nyomást a bírókra, biztos kevésbé lenne erre érzékeny mindenki. de egyébként sztem is tök felesleges ezen rugózni, mert ha valós, hogy lejt a pálya az irányukba, akkor az úgysem fog változni, ha meg nem, akkor nincs miről beszélni. kiderülni meg nem fog soha. plusz hozzátartozik, hogy a sok javukra megítélt büntetőt az is magyarázza, hogy rengeteget 1v1eznek a támadóik a tizenhatoson belül, és mivel ezt Mbappé meg Vini csinálja, nekik ezek be is jönnek és sokszor csak felrúgni tudják őket. sajnos ebben klasszisok, ez van.csababarca írta: ↑2026.02.15. 17:59:16Mennyi volt ebből jogtalan?
Mert lehet 13ból mind teljesen jogos volt, lehet nem.
Mennyi volt ebből jogtalan?

Azért ettől függetlenül ők is elég jók mostanság, elkapták a fonalat, a eredményekben bajnokságban már korábban is, de az Albacete-Benfica mélypont után játékban is sajna.
Ha olyan akkurátusan akarnák figyelni ezeket a helyzeteket, mint az Atléti elleni les gólt, akkor egyik sem büntető.