A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
alapvetően én is így vagyok vele, de a RM azért sok mindent megtesz annak érdekében, hogy könnyű legyen bírói elfogultságot érezni az irányukba. ha nem vergődnének egyfolytában és nem gyakorolnának nyomást a bírókra, biztos kevésbé lenne erre érzékeny mindenki. de egyébként sztem is tök felesleges ezen rugózni, mert ha valós, hogy lejt a pálya az irányukba, akkor az úgysem fog változni, ha meg nem, akkor nincs miről beszélni. kiderülni meg nem fog soha. plusz hozzátartozik, hogy a sok javukra megítélt büntetőt az is magyarázza, hogy rengeteget 1v1eznek a támadóik a tizenhatoson belül, és mivel ezt Mbappé meg Vini csinálja, nekik ezek be is jönnek és sokszor csak felrúgni tudják őket. sajnos ebben klasszisok, ez van.csababarca írta: ↑2026.02.15. 17:59:16Mennyi volt ebből jogtalan?
Mert lehet 13ból mind teljesen jogos volt, lehet nem.
Mennyi volt ebből jogtalan?

Azért ettől függetlenül ők is elég jók mostanság, elkapták a fonalat, a eredményekben bajnokságban már korábban is, de az Albacete-Benfica mélypont után játékban is sajna.
Ha olyan akkurátusan akarnák figyelni ezeket a helyzeteket, mint az Atléti elleni les gólt, akkor egyik sem büntető.
Nagyon megoszlik a vélemény erről a tizenegyesről, még a megkérdezett bíróknak sem egységes az állásfoglalása. Indokolt volt komolyabb hosszabbítás, de 9 perc biztosan nem. Ráadásul a második félidőben egyértelműen a Rayo volt veszélyesebb, de az elsőben is inkább kiegyenlített. Ratiu például egy az egyben vezethette Courtoisra a labdát, de sikerült elrontania. Ami leginkább gusztustalan volt, hogy az utolsó negyedórában gólt sem akartak rúgni, folyamatosan dobálták magukat a tizenegyesért. Ebben az intervallumban minimum 4 ilyen eset fordult elő, már csak ezért sem kellett volna azt megítélni.bence0330 írta: ↑2026.02.02. 01:56:25Egyfelől ha a labda elrúgásánál a followthrough(mi ez magyarul?) eltalálja a játékost, az önmagában szabálytalan lehet már az erőtől stb-től függően, még akkor is korrekt tizi lett volna. Viszont ha megnézed, az történt, hogy a védő a kitámasztó lábával véletlenül belepöcköl a labdába, a rúgó mozdulattal kizárólag embert talál (ráadásul mellkason...), labdát már előtte sem. Így meg aztán pláne tiszta az eset.
Inkább az érdekelne, mert nem láttam a második félidőt, hogy indokolt volt-e a 8 perc, bár ahogy az eseményeket nézem, azért alapvetően annak tűnik.
Szerencsésen kifutott meccs volt részükről, hasonló meccsen kaptak k a Benficától, csak ott a portugálok berúgtak pár helyzetet, a Rayonak nem volt meg ehhez a minősége, a végén meg mázlijuk lett a büntetővel az utolsó percben. Tényleg idegesítő, hogy bő féltávnál még ennyire nem jött ki a két csapat közötti látványos minőségbeli különbség ez kicsit megint ilyen régi Ancelotti féle feketemágiának tűnik.
Egyfelől ha a labda elrúgásánál a followthrough(mi ez magyarul?) eltalálja a játékost, az önmagában szabálytalan lehet már az erőtől stb-től függően, még akkor is korrekt tizi lett volna. Viszont ha megnézed, az történt, hogy a védő a kitámasztó lábával véletlenül belepöcköl a labdába, a rúgó mozdulattal kizárólag embert talál (ráadásul mellkason...), labdát már előtte sem. Így meg aztán pláne tiszta az eset.
Csakhogy a Sociedad ellen rengeteg helyzetet ki tudtunk dolgozni, végig föléjük kerekedtünk. Itt pedig ez közel sem volt elmondható, sőt, a Rayo a második félidőben kérdés nélkül jobb és veszélyesebb volt. Plusz mi gólt akartunk rúgni és azért hajtottunk, míg ma a Real mást sem akart a hajrában csak tizenegyest. Annyit dobálták egymást minden szankció nélkül, hogy már nekem volt kényelmetlen. Szóval azért bőven van különbség.grgly50 írta: ↑2026.02.01. 17:37:20Azért én vitatkoznék. Sajnos nálunk is van ilyen. A közelmúlt! A Real Sociedad ellen ezer helyzetünk volt, mégis veszítettünk. Szerintem is más bajok vannak a Madridnál. A bírókkal pedig sok zavar van.Osztom, hogy a zavart a Madrid kelti. Ebből kifolyólag össze-vissza itélkeznek, s ezért mindenki támadja őket jogosan-jogtalanul. Ez az állapot nagyon nem jó.