A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
. Fórumozni sem, ha megmondó ember szerepe a cél.MessiCesc írta: ↑2026.02.16. 22:04:43Amugy nem kotelezo szurkolnicsababarca írta: ↑2026.02.16. 21:50:56Jéé, Soto Grado befújta a kamut (elnézést, de nálam ez nem tizi, közelébe nem lett volna a labdához).
Pedig itt volt a dogma, hogy Tebas direkt azért küldte, hogy ellenünk fújjon![]()
Yamal ki is hagyta, a labda nem hazudik ugye.
Ezeket be is kellene lőni, mert most megkaptuk a tizit.
Gondolom, majd ezután is lehet bírózni bőven.
Mert csak jót és szépet lehet mondani?
Sok múlik azon, tudunk-e 20-30 perc alatt gólt rúgni. Ha Yamal vagy Rapha berúgja a helyzeteit az elején, az ellenfélnek alighanem köze nem lesz a meccshez.LG írta: ↑2026.02.16. 22:03:06Engem a kihagyott helyzeteknél jobban aggaszt a védekezs. Nem volt véletlen az Atletico ellen kapott 4 gól, sajnos ennyi benne van a védelmünkben komolyabb csapatok ellen. Ma is simán odaérnek a kapunk elé, csak ott kijön, hogy nem a világ legjobb támadói ellen játszunk.
Ha jól emlékszem, pont nem én jöttem a fórumra aznap tegnap/ma, hogy Soto Grado lett Tebas válasza a méltatlan nyílt levelünkre.
0,97-2,04.Barcaman1993 írta: ↑2026.02.16. 21:53:35Lemásoljuk a Sociedad meccset? Kíváncsi lennék az xg-re. Megint ennyi helyzettel gól nélkül levonulni, művészet. Játékban szinte mindenkit verünk, de fejben nagyon gyengék vagyunk továbbra is. Az összes támadónk pocsék formában van most már egy jóideje.
Ezt jól megmondtadcsababarca írta: ↑2026.02.16. 21:50:56Jéé, Soto Grado befújta a kamut (elnézést, de nálam ez nem tizi, közelébe nem lett volna a labdához).
Pedig itt volt a dogma, hogy Tebas direkt azért küldte, hogy ellenünk fújjon![]()
Yamal ki is hagyta, a labda nem hazudik ugye.
Ezeket be is kellene lőni, mert most megkaptuk a tizit.
Gondolom, majd ezután is lehet bírózni bőven.