A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Azért az Araujo részben van igazság...Alcantara írta: ↑2026.02.13. 06:10:33
Szóval leírsz egy véleményt és ítéletet úgy, hogy a 14. percben kikapcsoltad a tv-t? Gratulálok neked. Legalább megnézted volna utólag ki állt be csereként, mert Araujo is pályára lépett. Úgy írjon már valaki véleményt, hogy megnézi a meccset, talán ez a minimum.
Ahogy élőbe is írtam, Lewy nem tényező.bence0330 írta: ↑2026.02.12. 23:16:26Tényleg nem a vereség miatt, mert nem ezen múlott, de azóta megnéztem többször a vonalat, már képek is kerültek ki, Lewy bokájánál húzzák meg a vonalat, a cipője látványosan a túloldalon van, Cubarsi NEM volt lesen.
Tippre ott követték el a hibát, hogy a cipőtalp eléggé beleolvad a gyepbe, és a fehéren villogó bokára húzták emiatt.
Ritkán látni lesnél tévedést, de a tavalyi Bigfoot Lewy után most meg túl Small Foot Lewy miatt nem kaptunk meg egy gólt.
https://x.com/BarcaUniversal/status/202 ... 97/photo/2
Teljesen egyértelmű, látványos a tévedés, nem nagyon láttam még ilyet.
sansz írta: ↑2026.02.12. 23:47:55No, én nagyon vártam a meccset, pedig benne volt,hogy kikapunk, mert szerintem az Atmának most jobban kellett a továbbjutás, Simeone nem fog kupa nélkül lelépni... Ettől függetlenül azért azt vártam,hogy nyerünk, de most annyira kilátástalan volt a meccs, hogy a második gól után kikapcsoltam és asszem jól döntöttem.
Nagyon rossz napunk volt, a pálya katasztrófa és gisztustalan,hogy ezt megtehették. Ne mondja senki,hogy ők is ezen játszanak...tök más nekik,hogy napok óta így gyakorolnak.
Pár dologra reflektálnék: a rossz forma, az atma élethalál felfogása, a pech és még pár tényező mind ellenünk volt. Olyat nem is láttam még viszont,hogy a szünet után ne javultunk volna. Nagyon szét voltunk esve, nem is a mély védekezés, hát zsinórban passzolgatnak teljesen üres embernek a 16osunk környékén hárman miközben mi hatan megvagyunk. Csak senki sincs emberen.
[color=#000000]Látom páran Arát akartátok a csapatba. Én is, de hála az égnek,hogy nem jött ma. Vele ugyanígy kivéreztünk volna, most megint lehetne felmosni a padlóról.[/color]
Ahogy más is mondta, egyetértek,hogy nem kellett volna ropiért eladni a szélső és belső védőket, pl mi Gézánkat...hogy aztán trükközve vegyünk drága bénákat.
Ma elvérzett a védelmünk és a középpályánk is, de továbbra is a legégetőbb bajunk a Ferran-Lewa páros, de Rashfordot is ide tenném. Nagyon kéne olyan támadó,aki gólerős, nem csak 3 lépésről tud bepattani róla a labda,hanem,ha épp nem is jön annyi labda, akkor is meg tudja oldani néha egyedül. Erre Lewa teljesen alkalmatlan, de kb Ferran is.
Pont az ilyen meccsen kellett volna egy ilyen csatár aki a "semmiből" kiegyenlít és máris más lett volna a meccs.
Külön kiemelném Fermint is, nem titok,hogy annyira taszító nekem,mint Lewa, de ténylegesen is 4 nagyon gyatra meccsére jut egy igazán jó. Remélem ki fog szorulni a kezdőből...
Összességében szerettem volna a kupát, de túl sok volt a fontos meccs, remélem most nem omlunk össze és legalább a bajnokságban kitartunk.
igen, ez igaz, hogy más top klubok is bele tudnak szaladni a késbe, de azért Flicknek ez a szintű kockázatvállalása és káosz focija minket ennek talán még jobban kitesz, mint mondjuk egy kontrollt jobban szerető edző csapatát. aztán h most ez baj-e vagy nem, azt nem tudom, mára már elfogadtam, hogy ez a Flick foci része, szerencsére azért bőven kárpótol máskor az ilyenek miatt. meg abban sincs kétségem, hogy szétvideózza majd a meccset, aztán az ingerküszöbén belül próbál vmit változtatgatni. a sajtóban viszont gondolom jön majd a "hiányzott az intenzitás" című előadásAndris írta: ↑2026.02.12. 23:06:28maximálisan egyetértek, kivéve azt, hogy ez ijesztő vagy meglepő lenne...mostanában kicsit több meccset nézek, és a nagy lebőgések meg leolvadások konkrétan mindennaposak máshol is, legyen szó akár a poolról, akár a cityről, de voltak csúnya katasztrófák a bayernnél vmeg a psg-nél is idén... szóval szerintem nem láttunk semmi szokatlant, még ha rossz is volt nézni.
90 perc alatt rúgtak négyet, akkor mi is tudunk 90 alatt négyet.
maximálisan egyetértek, kivéve azt, hogy ez ijesztő vagy meglepő lenne...Zozzy 5 írta: ↑2026.02.12. 22:58:32Simeone-Flick 4-0, ez ma csúnya pofon volt a Flick-ballnak.
Chelsea meccs feeling volt, ahogy semmit sem tudunk kezdeni az agresszív emberorientált presszingjükkel. build up fázisunk kilátástalan volt, labdát nem tudtuk fent tartani, ők meg mágnestáblán előre megrajzolt gólokat rúgtak egymás után a feltolt védelmünk ellen, amíg nálunk egy emberként esett össze mindenki fejben. Koundénak piros pont, még talán ő volt a leginkább észnél, ami nagy dolog egy ilyen meccsen, főleg az utóbbi időben mutatott formáját nézve.
lesz mit videózni Hansinak. persze Pedrivel meg Raphinával más lett volna, a szokásos igazság most is él, de azért ijesztő, hogy milyen mélyen tud lenni a Flick csapat padlója egy top csapat ellen, ha megtalálják ellenünk a jó meccstervet és taktikát. persze ha meg jól mennek a dolgok, akkor a plafon is magasan van, ez igaz.