El kell ismerni, hogy Saviola jobb képességű játékos, mint Guily, de...
Saviola valóban inkább középcsatárnak tekintendő, és ezért Guilyvel valamilyen szinten jobban járunk, mint lehetséges Messi-alternatíva. Viszont mint középcsatár Saviola sokkal hasznosabb, ha egy csapat 2 csatárral áll fel: a mi esetünkben ez nem áll fenn, így viszont olyan ember kell erre a posztra, aki a védőkkel szemben gyorsasági és fizikai fölényt tud kialakítani, és nem árt, ha valamilyen szinten technikás is. Ez Samuel Eto'o

, aki most sajnos ki van dőlve

. Egész meccsekre szerintem Saviola nem alkalmas ezen a poszton, mert fizikailag a védők simán lenyomják, Gudjohnsennel viszont max annyi probléma lehet, hogy nem olyan gyors és robbanékony, mint Sámuel, viszont neki jó a fejjátéka, és Saviolánál ezt sem az erősségek oldalára írnám. Frank sok döntésével én sem értek egyet, de ebben az esetben szerintem jó döntéseket hozott. Mellesleg egy utolsó 20 percre beállt fürge Nyúllal sokkal többet nyerhetünk, mintha 90 perceket kellene végig birkóznia, még ha előbbi nem is méltó a kvalitásaihoz. De azért ne is kezeljük őt úgy, mintha annyira nélkülözhetetlen lenne, mint pl Eto'o, Ronaldinho, Messi, Deco, Xavi, Puyol, csak hogy a világ 6 legjobb játékosát említsem

.